La Tigre e Ancora Viva: Sandokan alla Riscossa – A tigris még él: Sandokan, a felkelő (1977)

A Sandokanról szóló televíziós sorozat folytatásában hősünk, szerelme, Mariann halála után, magába fordul, és Indiába utazik. Közben Mompracen szigeten a helyzet egyre rosszabb: Lord Brooke, Sandokan ősi ellensége, terrorizálja a megfélemlített és éhező lakosokat, akik apátiába esnek. A fiatal Jamilah, elhatározza, hogy megtalálja Sandokant és megmenti az embereket. A főhős végül felébred a kábulatból, és a segítségükre indul.

Sandokan-sorozat:

Sandokan – A maláj tigris (1976)

La Tigre e Ancora Viva: Sandokan alla Riscossa – A tigris még él: Sandokan, a felkelő (1977)

Il ritorno di Sandokan – Sandokan visszatér (1996)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sergio Sollima

  • Írta: Alberto Silvestri

  • Szereplők: Kabir Bedi, Philippe Leroy, Massimo Foschi, Néstor Garay, Salvatore Borghese, Mirella D’Angelo, Teresa Ann Savoy, Adolfo Celi, N’Zuki, Ahmad B., Erlina Bakun, Abdul Rahman Bin Abdullah, Muslan Bin Hussain, Franco Fantasia, Kumar Ganesh

2 comments on “La Tigre e Ancora Viva: Sandokan alla Riscossa – A tigris még él: Sandokan, a felkelő (1977)

  1. Az őrületes siker persze mindig kitermeli a folytatást is, húzzunk le még egy bőrt, lehetőleg frissen, hiszen abból lesz a pénz. A folytatás viszont annyira gázra sikeredett, hogy nem is nagyon említik meg sehol sem, én is fogcsikorgatva néztem végig, még „mindigmacsó” Kabir Bedi sem tudott kárpótolni az elvesztegetett időmért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük