Milenge Milenge (2010)

Priya Malhotra árva lány, aki abban reménykedik, hogy valamikor lesz majd saját családja. Naplót vezet, amelyben leírja, hogy milyennek képzeli el a jövendőbeli férfit, akivel összekötné az életét, akitől őszinteséget vár, és hogy ne legyenek káros szenvedélyei. Priya szkeptikus, amikor barátnője Honey nagynénje kártyából azt jósolja neki, hogy külföldön fogja megtalálni a szerelmét hét napon belül. Másnap megtudja, hogy Bangkokba utazhat a Fiatalok fesztiváljára.

Alternatív magyar cím: Egy kis találka 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=S7p6zMuocTE[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Satish Kaushik
  • Írta: Shiraz Ahmed
  • Szereplők: Kareena Kapoor, Shahid Kapoor, Aarti Chhabria, Delnaaz Irani, Satish Shah, Tanaaz Currim Irani, Vijay Kashyap, Satish Kaushik, Sarfaraz Khan, Kiron Kher, Firdosh Mewawala, Hemant Pandey, Panini Rajkumar, Himani Shivpuri, Jaywant Wadkar

2 comments on “Milenge Milenge (2010)

  1. Most úgy tűnik Shahid Kapoor-napokat tartok, először a R…Rajkumar, aztán az Ishq Vishk, most meg a Milenge Milenge. De kicsit már tömény, úgyhogy egyelőre hagyom a többi filmjeit.
    Kár, hogy Shahid a való életben egyáltalán nem dohányzik, és ez meg is látszott. Néha szinte kiköpte a füstöt (nem azért mondom, hogy rá kellett volna szoktatni, de írták volna akkor inkább át máshogyan, hitelesebb lett volna).
    A film második fele meg egy az egyben a Serendipity (magyarul Szerelem a Végzeten címmel vetítették). Priya ultimátumot ad Immynek, telefonszámát felíratja egy 50 rúpiásra, amit azonnal elvásárol a helyi antikváriumban. A könyvbe beleírja a nevét és a telefonszámát, és eladja egy másik könyvesboltban. ha a végzet tényleg egymásnak rendelte őket, akkor bele fognak botlani ezekbe a tárgyakba. Három évvel később egy teljesen megváltozott Immy az esküvője előtt 10 nappal még mindig Priyát akarja megtalálni, aki egy másik városban a négy nappal később kezdődő esküvőjére készül. És innentől kezdve a sors, vagy nevezzük Végzetnek, folyamatosan szórakozik velük.
    Az az igazság, hogy összecsapták a filmet. A sztori pedig elég jó (még ha lenyúlás is), de nekem valami hiányzott belőle. Igaz, hogy 2010-ben mutatták be a filmet, de vagy két évig dobozban volt. Vagy volt az három is. Merthogy már mindketten rég más utakon jártak, Shahid megcsinálta a Kamineyt, a Badmaa$h Companyt, a Dil Bole: Hadippa!-t és a Chance Pe Dancee-t, Kareena pedig a Tashant, a Kambakkht Ishq-t a Kurbaan-t és a 3 Idiots-t. Ezekben látni, hogy két vagy három év is sok idő egy színész életében, alapvetően megváltozik, ő maga de még a játéka is. Vagy a készítés évében kellett volna bemutatni, vagy egyáltalán nem. Szerintem. De lehet, hogy az volt a baj, hogy 2007-ben (amikor szakítottak) mutatták be a Jab We Met-et (Amikor találkoztunk), és elég fura lett volna a másik filmjük, aminek a szó szerinti fordítása Találkozni fogunk még. Tényleg nagyon fura lett volna. De csak jár az agyam, szokás szerint. A választ meg úgyse fogjuk sose megtudni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük