Murder 3 (2013)

Roshni (Aditi Rao Hydari) videóüzenetben szakít a barátjával Vikrammal (Randeep Hooda) a divatos fotóssal. Utána viszont a föld nyeli el, senki sem látta. Vikram italba fojtja bánatát, majd villámgyorsan új vigaszt keres, ezt megtalálja Nisha (Sara Loren) személyében. A rendőrség viszont nem áll le a nyomozással, hiszen Roshni eltűnését éppen Vikram jelentette. Első számú gyanúsítottjuk is ő. De nincs meg Roshni. Sem a holtteste. Nisha viszont Vikram házában szellemtevékenységet tapasztal.

Alternatív magyar cím: Gyilkosság 3 

Első rész: Murder (2004)

Második rész: Murder 2 (2011)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=S2SKB9ozVIc[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Vishesh Bhatt

  • Írta: Mahesh Bhatt, Hatem Khraiche

  • Szereplők: Randeep Hooda, Aditi Rao Hydari, Sara Loren, Rajesh Shringarpore

2 comments on “Murder 3 (2013)

  1. A három Murder közül nekem ez tetszett a legjobban. Pedig nem erre számítottam. Azt hittem a kettes számút nem tudja felülmúlni, de tévedtem.
    Ezúttal csak a Bhatt-testvérek maradtak, már Emraan Hashmi sem szerepel ebben. Helyét Randeep Hooda vette át, aki hasonló fickókat alakít, ők ketten viszik ebben a pálmát. Először azt hittem thriller lesz, mert ugye az első krimi volt, a második már inkább horrorba hajlott. Úgy is indul, mint egy thriller, de a film második felétől suspense lesz, méghozzá a legizgalmasabb, amit valaha láttam.

    A film második felétől majdnem ugyanazokat a jeleneteket látjuk, mint az elsőben, de ezúttal az „áldozat” szemszögéből. És izgulhatunk végig, hogy ki lesz a végső áldozat.
    Csavaros észjárású film, gratula az ötletgazdának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük