Murder 2 (2011)

Az erősen katolikus Goa városában sorra tűnnek el a prostituáltak, a rendőrség nem ura a helyzetnek, a stricik pedig nem tudják kezelni a lányok félelmét. Ekkor jön a képbe Arjun Bhagawat (Emraan Hashmi) ex-zsaru, aki húsz éve személyes haragban áll Istennel, ő az egyetlen aki karácsony ünnepén is hajlandó dolgozni. Elfogadja a megbízást, hogy derítse ki, mi történt a lányokkal. Barátnője (vagy inkább rossz szokása), Priya fotomodell (Jacqueline Fernandez) hiába próbálja a kapcsolatukat egy magasabb szintre emelni, a falat ő sem tudja áttörni. Arjun beleveti magát az ügybe, és eljut Dheeraj Pandeyhoz (Prashant Narayanan), a beteges lelkű Káli-imádóhoz, de nincs bizonyítéka ellene, kénytelen elengedni. Ám az utolsó áldozat olyan véres nyomot hagy maga után, amibe valamennyien belerendülnek.

Alternatív magyar cím: Gyilkosság 2 

Első rész: Murder (2004)

Harmadik rész: Murder 3 (2013)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=xs7FAvHEwoc[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Mohit Suri

  • Írta: Mahesh Bhatt, Shagufta Rafique

  • Szereplők: Emraan Hashmi, Jacqueline Fernandez, Yana Gupta, Prashant Narayannan, Amardeep Jha, Bikramjeet Kanwarpal, Shweta Kwatra, Prashant Narayanan, Sudhanshu Pandey, Sulagna Panigrahi, Shekhar Shukla, Sandeep Sikand

2 comments on “Murder 2 (2011)

  1. Az előző Murder című filmmel kapcsolatban csak két azonosság van. Emraan Hashmi, mint főszereplő, és a készítő Bhatt-testvérek. Amúgy semmi köze az előző filmhez, annak nem folytatása.
    Ezúttal egy sorozatgyilkos beteges elméjébe pillanthatunk bele, úgyhogy csak erős idegzetűeknek javaslom.

    Brutális film, nagyon-nagyon jól van megcsinálva, de akkor is brutális. Tényleg csak vasgyomrúaknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük