Partner (2007)

A ‘Szerelemguru’ más férfiaknak ad tanácsot, közben udvarol egy megözvegyült egyedülálló anyának, de a következményektől összezavarodik.

Alternatív magyar cím: Társ 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: David Dhawan

  • Írta: Sanjay Chhel, David Dhawan

  • Szereplők: Salman Khan, Govinda, Lara Dutta, Katrina Kaif, Rajpal Yadav, Ali Haji, Dalip Tahil, Aarti Chhabria, Puneet Issar, Deepshika, Suresh Menon, Atul Parchure, Tiku Talsania, Ali Asghar, Rajat Bedi

3 comments on “Partner (2007)

  1. Végre egy film, ami vígjáték, mégse viszi túlzásba. A zene és a táncok pedig eszméletlen jók voltak. Különösen a Soni De Nakhre című szám jött be nekem, de nagyon!
    Salman Khan mint Love Guru tökéletes! Rég láttam ennyire testhez álló szerepben. Isteni volt! Ja, és alig verekszik, talán ha két pofon elcsattan a részéről. Lara Dutta, mint a Love Guru „szerelem első látásra” szerelme nagyon jó volt a talpraesett újságíró szerepében, aki ráadásul egyedül neveli fiát Rohant (Master Ali Haji, akinek ismerős a kisfiú, az láthatta a Fanaaban, Ta Ra Rum Pumban és még kicsiként Kabhi Khushi Kabhie Ghamban, remélem ha felnő, nem fogják elfelejteni, mert nagyon jól játszott gyerekként).
    Govinda, mint a Guru páciense, Bhaskar Devakar Chaudhary elképesztően idióta volt, de hát ez neki nagyon megy. Katrina Kaif, mint Bhaskar szívszerelme, a milliárdos Priya Jaisingh kellően csillogó, és üresfejű liba volt (ezekben az években nem tudnék egy jó alakítást sem említeni tőle).
    A zenét megszerzem, mert isteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük