Paiyaa (2010)

Shiva (Karthi) Bangaloréban élő egyszerű fiú, másodpercek alatt beleszeret Charulathába (Tamannaah), szerencséjére a lány sofőrnek nézi, és utasítja, hogy vigye a reptérre. Majd, mivel lekési a gépet, fuvart rendel nála egészen Mumbaiig. Ez persze többnapos út. Úgyhogy a film nagy részét tekinthetjük road movie-nak is, kettejük közös utazása során sok mindenre fény derül. Ki elől szökik a lány, és kik fogadják majd nem éppen tárt karokkal a fiút, ha megérkeznek. Közben folyamatosan jól szórakozhatunk azon, hogy Shiva nem hagyja barátait aludni, mert lemeríthetetlen mobilján egyfolytában zaklatja őket, helyszíni közvetítést (de tényleg!) adva nekik a szerelméről.

Alternatív magyar cím: Fiú 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: N. Linguswamy

  • Írta: N. Linguswamy, Brindha Sarathy

  • Szereplők: Karthi, Tamannaah Bhatia, Milind Soman, Jagan, Omar Lateef, Sonia, Arpit Ranka, A.R. Manikandan

2 comments on “Paiyaa (2010)

  1. Nekem nagy kedvencem ez a film, pedig a sztori végtelenül egyszerű, szereplő benne meg alig van.
    Karthi tökéletes választás, ha olyan szerepet kell eljátszani, ahol a főhős kezét vasrúddal sem lehet eltörni, de elpirul, ha rámosolyog az imádott személy.
    Érdekes módon nekem a telugu és tamil zenék szinte azonnal bejönnek (kevés köztük az olyan film, aminek zenéje nem ragadt meg bennem), itt is két olyan dal van, amit sokszor eldúdolok magamban: (Suthuthe Suthuthe Bhoomi és Thuli Thuli Mazhaiyaai).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük