Raanjhanaa (2013)

A pap fia, Kundan (Danush) első látásra beleszeretett Zoyába (Sonam Kapoor), bár még mindketten gyerekek. Néhány évvel később a fiú még mindig őt szereti, követi az iskolában, fogja a kezét, kitart mellette, míg végül a lány megenyhül, mert erős közöttük az összhang. Mikor Zoya a Nehru Egyetem hallgatója lesz, megismerkedik az idealista politikai kultúrával, és találkozik a kar egyik vezetőjével, Akrammal (Abhay Deol). Zoya nyolc hosszú év után tér vissza szülővárosába, rengeteg változást tapasztal, de van aki semmit sem változott.

Alternatív magyar cím: Hőn szeretett 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Aanand Rai

  • Írta: Himanshu Sharma

  • Szereplők: Dhanush, Sonam Kapoor, Mohammed Zeeshan Ayyub, Swara Bhaskar, Abhay Deol, Shilpi Marwaha, Suraj Singh, Kumud Mishra, Deepika Amin, Nisha Jindal, Vipin Sharma, Naman Jain, Arvind Gaur, Sujata Kumar, Ishwak Singh

2 comments on “Raanjhanaa (2013)

  1. Megint egy hihetetlenül nyomasztó történet tragédiával, őrült szerelemmel, önfeláldozással, hazugsággal, árulással, politikai intrikákkal. Úgy látszik ma erre vagyok hitelesítve. Hol van már egy jó kis vígjáték?!
    Olyan nyomasztó, hogy még egyszer nem bírnám végignézni, de Dhanush megérdemelten kapta meg a legjobb Bemutatkozást a FilmFare-on. Még hallunk róla.
    És a legjobb barát szerepében ismét Mohammed Zeeshan Ayyub. Érdekes.
    Külön örültem a vendégszereplő Abhay Deolnak, ritkán látom, de olyankor nagyszerű.
    A miniszterelnök szerepében pedig nagyon jó alakítást nyújtott Sujata Kumar (imdb nem említi meg, de az English-Vinglishben ő játszotta az amerikai testvért).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük