Seema Tapakai (2011)

Sri Krishna (Allari Naresh) a fia annak a multimilliomos üzletembernek GK-nak (Sayaji Shinde), aki olyan gazdag, hogy még a szegények szagát is gyűlöli.
Krishna beleszeret Satyaba (Poorna) aki úgy gondolja, hogy a gazdagok a szegény emberek kihasználásával lesznek még gazdagabbak. Ezért Krishna annak érdekében, hogy Satya viszontszeresse őt, egy szegény fickónak adja ki magát, aki szegény családból származik. Kifelé azt mutatja a lánynak, hogy mennyire segítőkész, ezáltal akaratlanul is a szegények megmentőjévé válik. Satya elfogadja a szerelmét, ekkor Krishna megkéri a családját, hogy segítsenek neki teljesen meggyőzni a lányt, így lesz a gazdag papából banán árus, míg a mama zöldséget árul.

Alternatív magyar cím: Nagyon meleg 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ZV3Vf4Wh9Ns[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: G. Nageswara Reddy

  • Írta: Marudhuri Raja

  • Szereplők: Allari Naresh, Poorna, Vennela Kishore, Sudha, Sayaji Shinde, Jayaprakash Reddy, Ravi Prakash, Nagineedu, Brahmanandam, Surekha Vani, Rao Ramesh

2 comments on “Seema Tapakai (2011)

  1. Nagyon aranyos film volt, főleg az első fele, amikor a milliárdos G.K. (Sayaji Shinde) teljes famíliája a legkisebb fiú Sri Krishna (Allari Naresh) iránti szeretetből megjátsszák a teljes szegénységet (bár az elején teljesen kiakadnak ezen). Mulatságos volt, amikor Krishna azt hazudja az apjáról, hogy banánárus, anyjáról, hogy bujji-t főz, sógoráról, hogy vasal, másik sógoráról, hogy segédmunkás. És amikor szembesülnek azokkal a problémákkal, amivel a nyomorgó szegények néznek szembe nap mint nap, ez kihat az ő életükre is. A família szociális érzékenysége hirtelen megjelenik a hétköznapokban. Krishna anyja Rajyalakshmi (Sudha) megsebesülése azonban gátat szab az esküvőnek, pedig a fiú mindezt azért találta ki, mert beleszeretett Satyába (Poorna) aki gyűlöli a milliomosokat. Nem tudja, hogy a lány nem is olyan szegény, viszont a családja a durva erőszaknak köszönheti vagyonát. Ebből aztán őrült nagy probléma keletkezik.
    Rengeteget nevettem azokon a részeken, ahol G.K. házában megcserélődtek a szerepek, a szolgák lettek az urak, a család meg szolgává vált a saját házában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük