Singh Is Bliing (2015)

Raftaar Singh (Akshay Kumar) minden napját tánccal és mulatozással tölti a vásárokon Bassipathanában, Pandzsábban. Mivel apjának (Yograj Singh) elege van az útjaiból, és az anyja (Rati Agnihotri) folyamatosan házias ételekkel tömi, ultimátumot intéz hozzá. Vagy feleségül veszi a szomszédék dagi lányát, vagy elmegy Goára és apja jóbarátja mellett vállal munkát. Az első lehetőség elképzelhetetlen, ezért Raftaar az utóbbit választja.

Alternatív magyar cím: Hetvenkedő Szingh 

Első rész: Singh is Kinng – Eszement Szingh (2008)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=J6HIAfNxzQk[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Prabhudheva

  • Írta: Chintan Gandhi

  • Szereplők: Akshay Kumar, Amy Jackson, Lara Dutta, Kay Kay Menon, Kunal Kapoor, Yograj Singh, Ahran Chaudhary, Pradeep Singh Rawat, Rati Agnihotri, Mahru Sheikh, Arfi Lamba, Anil Mange

2 comments on “Singh Is Bliing (2015)

  1. Valamikor régen írtam, hogy a Singh Is Kinng-et annyira nehezen sikerült csak megnéznem, hogy már ez önmagában mínusz pontot jelent. De mivel nagy Akki-rajongó vagyok, egy idő múlva csak rávettem magam, és végül is egészen élvezhető szintre tudtam felhozni (vagy lejjebb adtam az elvárásaimat). Nagyon félve ültem le ehhez a filmhez, mert Akki adott, de az általam nagyon nem kedvelt, és színjátszásból megbuktatott Amy Jackson a másik főszereplő, és ez már erősen negatív előérzetekkel indított. Valahogy úgy kellene filmet néznem, hogy ne legyenek elvárásaim, vagy ha igen, akkor inkább negatívak, mert abból csak jól jöhetek ki. Ha szar a film, akkor vállon veregethetem magam, ha pedig jó, akkor pozitív csalódásban részesülök. Ez a film nem jó, de vannak nagyon jó részei, és ezért már megérte. Akki megint teljesen hülyére vette magát, de megbocsátottam neki, mert a 2015-ös éve tele van nagyon erős, és komoly szerepekkel (Gabbar, Baby, Brothers) kellett egy karakter, ahol rendesen elengedheti magát, és felhőtlenül lehet sültbolond. Régebben ez sokkal sűrűbben csinálta, hálistennek visszavett ebből a formájából, egy-kétszer meg simán belefér. Raftaar Singhként egy felnőni nem akaró szikhet alakít (a turbán neki sem áll jól, ahogy szinte senkinek sem), és egészen extrém körülmények között zúg bele teljesen Sarába (Amy Jackson), akivel nem egy nyelvet beszélnek (mivel Sara nem Indiában nőtt fel, egy kukkot sem beszél hindiül) de ez egyáltalán nem zavarja Raftaart. A tolmács Emily (Lara Dutta üdítően színes szerepben) persze annyira kotnyeles, hogy kizárólag a saját érdekei alapján tolmácsol, a kötelező zűrfaktor, hogy Sara apja amolyan keresztapa-féle, ami nem lenne probléma, de a legnagyobb riválisa Marc (Kay Kay Menon) mindenáron meg akarja szerezni magának a lányt, úgyhogy Raftaarnak adott a harcos védelmező szerep. Mármint ott van az orra előtt, csak éppen nem tud kibontakozni, mert kettőjük közül Sara tud jobban verekedni, ha úgy hozza a helyzet, akkor egy rakás gengsztert is simán kiüt, Raftaar pedig elképedten asszisztál ehhez. Ezek a jelenetek tetszettek, no meg van egy-két tényleg nagyon vicces jelenet, ahol hangosan nevettem (volna, ha nem alszik mellettem a barátnőm, úgyhogy csak visszafojtott vinnyogásra futotta). A dalok és a táncok jók, Prabhudeva nem csinált olyan jó filmet, mint a Rowdy Rathore-t, de majdnem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük