Trimurti (1995)

Becsületes és rendíthetetlen rendőrtiszt Satyadevi (Priya Tendulkar), aki akkor sem hajlik meg Koka Singh (Mohan Agashe) előtt, mikor férjét megöli, őt pedig hosszú évekre börtönbe záratja. Három fiú marad utána, a nyers erővel, és apai szívvel rendelkező legidősebb, Shakti (Jackie Shroff), a ravaszul agyafúrt, és a törvényességgel nem sokat törődő középső, Anand (Anil Kapoor), és a kizárólag a szerelemmel foglalkozó legkisebb, Romi (Shah Rukh Khan). Tizennyolc évvel később szabadulásakor Satyadevinek döbbenten kell szembesülnie azzal, hogy három fiából kettő is Koka Singhnek dolgozik.

Alternatív magyar cím: Szentháromság 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=97Wgf1OIyaQ[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Mukul Anand

  • Írta: Kader Khan

  • Szereplők: Anil Kapoor, Shah Rukh Khan, Himani Shivpuri, Jackie Shroff, Anirudh Agarwal, Mohan Agashe, Tinnu Anand, Gautami, Saeed Jaffrey, Anjali Jathar, Priya Tendulkar

2 comments on “Trimurti (1995)

  1. Egy nagyon jó bosszútörténetet láttam, a sztori nagy részét lásd fentebb, én a benyomásaimat írnám meg. Az isteni erővel bíró három fiú (Trimurti/Trinity, azaz Szentháromság) szerepére a legjobbakat választották ki. A nyers erővel, és apai szívvel felruházott legidősebb fiút, Shaktit, Jackie Shroff, a ravaszul agyafúrt, és a törvényességgel nem sokat törődő középső fiút, Anandot, Anil Kapoor, és a kizárólag a szerelemmel foglalkozó legkisebbet, Romit, Shah Rukh Khan alakítja. Mindhárman abszolút a szerepre termettek. SRK pedig különösen jól fest száriban (amikor nőnek öltözve lopózik be szerelme szobájába), bár nekem egy kicsit túl sok volt, amikor versben beszélt. Anil Kapoor meg egyenesen a Vadnyugatra termett, viszont nála tetszett, hogy titokban sztepptáncosnak képzelte magát. Egyedül Jackie Shroffra nem ragasztottak semmi fura jellemhibát, ő olyan mackósra sikerült. Anyjuk, Satyadevi szerepében Priya Tendulkart most láttam először, de hihetetlenül kemény karaktert alakít. Egy ősanyát. Én teljesen paffá lettem tőle.
    Igaz, hogy hosszú, de kellett a három óra, hogy a fent leírt történet rendesen kibontakozhasson. Egyedül Kooka Singh-el nem voltam kibékülve, mert már megint eltúlozták. Csináltak belőle egy guruló démont… műszempillával…
    Ennek ellenére rendesen fokozták a sztorit, a végén, a mindent elsöprő utolsó és nagyon katartikus jelenetben pedig sikerült mindenkit úgy bekenni sárral, hogy alig lehetett felismerni őket.
    De nagyon jó volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük