The Mistress of Spices – Szerelemmel fűszerezve/Fűszerek hercegnője (2005)

A gyönyörű Tilo (Aishwarya Rai) mestere a fűszereknek, beszéli a nyelvüket és használja az erejüket. Kivételes képességével belelát vásárlói életébe, a fűszerek segítségével pedig segít megoldani a gondjaikat. Doug (Dylan McDermott) azonban teljesen felkavarja szigorú szabályokhoz kötött életét, akarata ellenére is beleszeret a nagyvilági életet élő amerikai férfiba. Tilónak hamarosan választania kell: megmarad a küldetése mellett, vagy mindent, még az életét is kockára téve, enged a szívének.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=YPRvUkkG6QA[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Paul Mayeda Berges

  • Írta: Gurinder Chadha, Paul Mayeda Berges

  • Szereplők: Aishwarya Rai Bachchan, Dylan McDermott, Nitin Ganatra, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Caroline Chikezie, Anupam Kher, Shaheen Khan, Sonny Gill Dulay, Nina Young, Toby Marlow, Padma Lakshmi, Zohra Segal, Paul Bhattacharjee, Ayesha Dharker, Rebecca Bowden

2 comments on “The Mistress of Spices – Szerelemmel fűszerezve/Fűszerek hercegnője (2005)

  1. Nagy kedvencem ez a film, nekem DVD-n van meg. Függetlenül attól, hogy ez valójában nem bollywoodi, és nem is indiai film, de mivel a színészek többsége indiai, helye van itt természetesen.
    És akit érdekel, annak fel tudom tölteni az eredeti könyvet a facebook-csoportba: Chitra Banerjee Divakaruni – A fűszermesternő.
    Dylan McDermott (Doug) és Aishwarya Rai (Tilo) között ott van a kémia, mindkettőjükről annyira könnyen elhinni, hogy egyetlen pillantás elég volt ahhoz, hogy nyugodt kis világuk fenekestül felforduljon. A misztikus sztori pedig pont az a körítés, ami miatt ember komolyan aggódik, hogy van-e esélyük a boldogságra, vagy Tilot mindörökre magában zárják a fűszerek.
    Az is tetszett, hogy alig vannak helyszínek, az események leginkább a fűszerboltban történnek, és ebben a zárt világban különösen felerősödnek az érzelmek. Nemcsak kettejüké, hanem a betérő vásárolóké is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük