Yes Boss – (1997)

Rahul (Shah Rukh Khan) egy középosztálybeli fiatalember, aki a munkahelyén extra jövedelemhez jut az által, hogy segít a kéjvágyó főnökének Siddharth-nak (Aditya Pancholi) a házasságán kívüli szerelmi ügyeiben. Siddharth felesége (Kashmira Shah) egy vagyonos gazdag nő, aki annak idején csapdába csalta Siddharth-ot.
Rahul megismerkedik Seema-val (Juhi Chawla) az ambiciózus fiatal modellel, majd Siddharth is találkozik a lánnyal, és megkéri Rahult, hogy segítsen neki megszerezni a lányt. A tehetetlen Rahul nem mond nemet a főnökének, és segít neki. Siddharth jó benyomást tesz Seema-ra, majd megkéri őt, hogy a felesége előtt játssza el, mintha Rahul felesége lenne.

Alternatív magyar cím: Igenis, főnök! 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=iIrlKvYC95E[/embedyt]

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Aziz Mirza

  • Írta: Sanjay Chhel, Mangesh Kulkarni 

  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Aditya Pancholi, Juhi Chawla, Kashmira Shah, Kulbhushan Kharbanda, Gulshan Grover, Ashok Saraf, Johnny Lever, Reema Lagoo, Rakesh Bedi, Mahavir Shah, Sheela Sharma, Amrit Patel, Shashi Kiran, Ajay Wadhavkar

2 comments on “Yes Boss – (1997)

  1. Egy bűbájos komédia a kicsapongó főnökről (Aditya Pancholi), aki állandóan a modelleket hajkurássza, bár nős, és nem mellesleg az apósáé a vállalat, tehát veszélyes is amit csinál. A gazdagságról álmodozó modell (Juhi Chawla) elhiszi a hízelkedését, de aztán beüt a krach, mikor a feleség túlságosan beleüti az orrát a férje ügyeibe. Itt jön a képbe a főnök mindentudó titkára, asszisztense, mindenese (Shah Rukh Khan) aki először villámhárítóként avatkozik közbe, majd eljátssza a boldog férj szerepét is (ami nem is esik nehezére, mert titokban szerelmes a modellbe). Teszi mindezt azért, mert a főnök megígérte, hogy támogatja álmát, egy saját iroda létrejöttét.
    Szóval a szokásos klisé, bollywoodi köntösbe bújtatva, sok-sok zenével és tánccal, hazudik mindenki mindenkinek, egyre több kavarás van, míg a végén egy vicces verekedésbe nem torkollik az egész.
    A három főszereplő hozza a formáját, a film semmivel sem ígér többet, mint ami, de az jól van megcsinálva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük