Yeh Lamhe Judaai Ke (2004)

Dushyant és Jaya gyerekkori barátok. Dushyant annak ellenére, hogy családjával nagy szegénységben él, elhatározza, hogy megvalósítja nagy álmát és híres énekes lesz.

Alternatív magyar cím: Jelenetek az elválásról 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Birendra Nath Tiwari
  • Írta: Nagesh Bharadwaj, Anirudh Tiwari 
  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Raveena Tandon, Navneet Nishan, Avtar Gill, Mohnish Bahl, Divya Desai, Bhushan Jeevan, Kiran Kumar, Deepak Parashar

3 comments on “Yeh Lamhe Judaai Ke (2004)

  1. Háááát…. eh, nem is tudom, mit mondjak… jó lenne, ha egy csalódás után, nem egy másik csalódást fognék ki. 2004-es a film, de mintha 20 évvel korábban forgatták volna. A Swades, a Veer-Zaara, a Main Hoon Na is ugyanebben az évben készült el SRK főszereplésével, de ég és föld a különbség közöttük. Komolyan megsajnáltam a felirat készítőjét a film nézése közben. Valószínűleg becsületbeli ügynek tartotta, hogy végigcsinálja, mert a film úgy ahogy van, pocsék. Rettentő dilettáns módon lett megrendezve, és ezen az sem segített, hogy Shah Rukh Khan és Raveena Tandon volt a főszereplő. A rendezőt jól sejhajon kellene billenteni. Amatőr színészeknek tűntek a profi szereplők is. A gyerekszínészeket meg mintha az utcáról rángatták volna be. A gyilkossági nyomozó egy nyikhaj, úgyhogy tovább ront a helyzeten. Szerintem a két szerencsétlen sztárnak fogalma sem volt, hogy mibe vág bele.
    Meg ne nézzétek! Én töröltem, az tuti.

  2. A történet nagyon primitív a színészek szintén egy kinszenvedés volt az a 30 perc amit néztem belőle, de soha többet még egy percet se nézném!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük