Ae Dil Hai Mushkil (2016)

Egy történet a viszonzatlan szerelemről – hogy milyen módon változtat meg minket, és hogyan visz tovább. Három karakter útja, Ayan, Alizeh és Saba, ahogyan életük összefonódik, miként tájékozódnak az élet a szerelem és a szívfájdalom ösvényein.
A véletlen találkozásnak köszönhetően Ayan Sanger és Alizeh Khan barátságot kötnek. Miután mindketten szakítanak párjukkal minden idejüket együtt töltik. Míg Ayan beleszeret Alizehba, a lány csak a barátjaként tekint rá. Egy nap Alizeh rábukkan DJ Alira, volt nagy szerelmére, és összezavarodva elmenekül. Néhány nappal később Alizeh meghívja Ayant Alival kötendő esküvőjére. Ayan döbbenten beleegyezik.

Alternatív magyar cím: Bonyolult szív 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Z_PODraXg4E[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Karan Johar

  • Írta: Karan Johar, Niranjan Iyengar

  • Szereplők: Aishwarya Rai Bachchan, Ranbir Kapoor, Anushka Sharma, Lisa Haydon, Imran Abbas, Fawad Khan, Shah Rukh Khan, Alia Bhatt, Neha Dhupia

5 comments on “Ae Dil Hai Mushkil (2016)

  1. Picit csalódtam Karan Joharban. Mindig valami újat, valami egyedit láttam eddig tőle, de ez a párkapcsolati bonyodalmakról, a viszonzatlan szerelemről szóló film semmi újat nem tudott nekem felmutatni. Valahogy olyan érzésem volt, mintha összeollózta volna több nagysikerű film motívumát. Egyáltalán nem érintett meg a film. Ranbir Kapoor meg ugyanazt a figurát hozza, amit annyira szerettem a Yeh Jawaani Hai Deewaniban, megsirattam a RockStarban és kicsit untam már a Tamashában. A különc figurát, aki nem akar felnőni, őrült életet él, és szívfájdítóan szerelmes. Jó lenne, ha valami mást is mutatna, mert ez nekem már unalmas. Anushka Sharma pedig még véletlenül sem mozgott vele egy hullámhosszon. Nem éreztem, hogy olyan hű de nagyon jó barátok lennének, pedig Anushkának nem igazán nehéz az ilyen karakterek eljátszása. Aishwarya Rai Bachchant pedig hiába írják ki nagy betűkkel a stáblista legelejére, cirka 30 percet ha szerepel a filmben, túl sokat nem kell letennie az asztalra. A stáblista tele van nagy nevekkel, Lisa Haydon, Imran Abbas, Alia Bhatt, Fawad Khan és Shah Rukh Khan, akik csak percekre jelennek meg, mert a film Ranbir és Anushka filmje. SRK pl. csak annyi időre bukkan fel, hogy a sztori legütősebb mondatát elmondja. Fawad pedig sótlan és üresfejű, ember el nem hiszi, hogy miért szeretett bele Anushka (holott a Khoobsuratban olyat tett le az asztalra, hogy nincs nő, aki ne változna kocsonyává tőle). A kopaszságot mutató maszk pedig borzalmas. Ez egy szomorú szerelmes történet, de egyszerűen csak elkeseredtem tőle. A zenék viszont nagyon jók.

  2. A zenéit nagyon sokat hallgatom ! A film is nagyon tetszett ,még sírtam is !

    1. Szia, valószínűleg nem lesz felirat, mert aki eredetileg meg akarta csinálni, közben meggondolta magát, mást meg nem érdekel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük