Befikre (2016)

Dharam (Ranveer Singh) Delhiből Párizsba utazik, a munkakeresést nagy kalandnak fogva fel. Épphogy elindul ezen az úton, mikor beleütközik a vad, szabadszellemű, Franciaországban született indiai lányba, Shyrába (Vaani Kapoor). Harcias románc alakul ki kettejük között, amely személyiségük határait feszegeti. A hullámzó érzelmek tesztelése közben kell észrevenniük, hogy a szerelem nem más, mint vakrepülés, melyet csak olyanok mernek meglépni, akik mernek szeretni.

Alternatív magyar cím: Gondtalan 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Aditya Chopra

  • Írta: Aditya Chopra

  • Szereplők: Ranveer Singh, Vaani Kapoor, Elisa Bachir Bey, Julie Ordon, Arrmaan Ralhan, Akarsh Khurana, Ayesha Raza Mishra, Marinelly Vaslon

2 comments on “Befikre (2016)

  1. Bollywood üskököstént felragyogó új fenegyereke Ranveer Singh, már az első szerepével megágyazott magának, hogy utána sorra játssza el a jobbnál jobb karaktereket. Igazán nem is tud mellényúlni, mert saját habitusából adódóan képes a legpocsékabb karakterből is kihozni a legjobbat, ehhez elég, ha önmagát adja. De azért ebben a filmben neki is oda kellett tennie magát, hogy valamennyire elfogadhatónak tituláljam a játékát. A szerelmi románc kettőséből pont ő volt az, akit még úgy ahogy elfogadtam, Vaani Kapoortól viszont a hideg rázott. Valahogy nem bírta eladni nekem az öntörvényű, nagyon bolond lányt, egyszerűen nem néztem ki belőle még percekre sem. A sztori sem volt meggyőzően kidolgozva, nem hittem el cseppet sem, őszintén szólva, azért ennyire nem kellene erőltetni Bollywoodnak a nyugati látásmódot. Ott azért még nem tartanak. A film eleje tetszett, a közepe elment, a vége pedig rettenetesen rossz volt. Ennyit a jellemfejlődésről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük