Settai (2013)

Madhut megkéri egy barátja, hogy hozzon el egy csomagot, ő ezt vőlegényének Jayakanthannak adja tovább, hogy kézbesítse le. A fiúnak viszont nincs ideje, ezért egyik szobatársát, Nagarajt kéri meg, aki viszont simán elfelejti, és lepasszolja a harmadik szobatársnak, Cheenunak. A gengszter, aki a csomag címzettje, mikor kibontja, éktelen haragra gerjed, és terrorizálni kezd mindenkit, akinek a csomaghoz köze volt.
A 2011-es hindi Delhi Belly tamil feldolgozása.

Alternatív magyar cím: Csíny

Hindi változat: Delhi Belly (2011)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=pZuohkUN2Ls[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: R. Kannan

  • Írta: John Mahendran

  • Szereplők: Arya, Hansika Motwani, Anjali, Santhanam, Premgi Amaren, Nasser, Ali, Sayaji Shinde, Manobala, Chitra Lakshmanan, Subbu Panchu, Suja, Balaji, Ashwin Mushran, Nakshathra

2 comments on “Settai (2013)

  1. A 2011-es Delhi Belly tamil feldolgozása. Az eredeti hindi film az imdb-n több mint 12ezer szavazat után 7,6 %-on áll, míg ez mindössze 212 szavazattal 4,6-t tudott összehozni. Elég szomorú.
    Szóval nagyon kíváncsi lennék az eredetire, ahol Arya szerepét Imraan Khan, Santhanamét meg Vir Das alakítja. Mivel fekete komédiáról van szó, ők ketten ezt sokkal jobban el tudják adni, mint a tamil sztárok.
    Sajnos nekem sem jött be annyira, Arya mintha végig unta volna a forgatást, Santhanam meg hiába dolgozott ezerrel, nem tudta megmenteni a hangulatot. Pedig a dialógok frenetikusak voltak, de nem tudtam szívből nevetni rajta.
    Ráadásul a két lány, Hansika Motwani és Anjali túlsúllyal küzd. Egy duci csajt még elviselek, de kettőt már nem annyira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük