Shantaram – Sántárám (2022)

Gregory David Roberts könyvei (az is Sántárám címmel jelent meg) alapján készült széria egy Ausztráliában és Indiában játszódó történet szerelemről, megbocsátásról, bátorságról és megváltásról szól.
Ausztrália legkeresettebb börtönszökevénye Indiában köt ki, hogy a hatóságok elől elrejtőzzön. Bombay varázslatos világa, egzotikuma és legfőképp az érzelmek kavalkádja elkápráztatja Lint, miközben kedves-bolondos útikalauza, Prabaker végigvezeti a hatalmas városon. A kalandok úgy hozzák, hogy Lin az európai betelepültek bohém és fanyar társaságából egyszeriben egy nyomortelepen találja magát.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=9SSHhQRsYcM[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Justin Kurzel, Bharat Nalluri, Iain B. MacDonald
  • Írta: Gregory David Roberts
  • Szereplők: Charlie Hunnam, Fayssal Bazzi, Sujaya Dasgupta, Antonia Desplat, Elham Ehsas, David Field, Matthew Joseph, Rachel Kamath, Alyy Khan, Elektra Kilbey, Shiv Palekar, Luke Pasqualino, Vincent Perez, Shubham Saraf, Gabrielle Scharnitzky, Alexander Siddig, Sushant Davane, Monica Kumar, Arka Das, Radhika Apte

7 comments on “Shantaram – Sántárám (2022)

    1. Szia! Szívesen! Ez egy jelenleg is futó sorozat a Disney+-on. A 9. részt 11.25-én, azaz holnap fogja leadni a csatorna. Amint felkerül a világhálóra, leszedem, konvertálom és felteszem ide. A maradék részek is péntekenként adásba kerülnek, egészen a 12-ig. December 16-án lesz vége a sorozatnak.

    1. Szia! Valószínűleg soha. Az Apple TV nem készített hozzá magyar szinkront, csak feliratot. És nem is lesz folytatása, mert elkaszálták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük