The Gray Man – A szürke ember (2022)

Court Gentry, más néven Sierra Hatos, a CIA kiválóan képzett ügynöke, aki az ügynökség legjobb likvidálója volt. Valaha megszökött a börtönből, és Donald Fitzroy, egykori összekötője szervezte be, de Gentry most a CIA elől menekül, és a pszichopata Lloyd Hansen szabadúszó bérgyilkos van a nyomában. Dani Miranda ügynök segítségével Hansen semmitől sem riad vissza, hogy Gentryt elkapja.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=BmllggGO4pM[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Anthony Russo, Joe Russo
  • Írta: Joe Russo, Christopher Markus, Stephen McFeely, Mark Greaney
  • Szereplők: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Regé-Jean Page, Wagner Moura, Julia Butters, Dhanush, Alfre Woodard, Billy Bob Thornton

4 comments on “The Gray Man – A szürke ember (2022)

  1. Csak azért néztem meg, mert a nagy kedvenceim vannak benne (plusz egy kicsit Dhanush), Ryan Gosling, Chris Evans, Regé-Jean Page és Billy Bob Thornton. Nem olvastam jó kritikákat a filmről, mindenki a klisék miatt kesergett, de tudjátok mit? Ha szeretitek az akciódús kém-thrillereket, akkor a klisék kevéssé fognak benneteket zavarni. A sztori huszadrangú, az akciójelenetek némelyike egészen pofás, párszor a fizika törvényeinek is bemutatnak, de a színészek jók, Ryan már négy éve nem tűnt fel semmiben, de semmit sem vesztett kisfiús bájából. Evans meg egyenesen lubickol a szadista, szociopata hentelő ember szerepében, úgyhogy csak hátra dőltem és élveztem a filmet. Budapest ezúttal nem szerepelt benne (bár az is egy klisé), de a környező országok igen (Bécs, Prága és Horvátország pl.).
    Ha nincs semmi más, és el akarsz tölteni egy agyatlan akció-rohangálással a Föld körül két órát, akkor ez pont az a film. Megnézed, aztán másnapra már nem is emlékszel rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük