Yeh Kaali Kaali Ankhein – Azok a sötét szemek (2022)

Egy férfi sötét és kockázatos útra tér, hogy visszakapja az életét, mert egy befolyásos politikus lánya üldözi őt a szerelmével, és bármit megtenne, hogy megszerezze őt.

 1. Most te jössz
  Fenekestől felfordulnak a frissdiplomás Vikrant jövőre vonatkozó tervei, amikor egy hírhedt politikus munkát ajánl neki lánya, Purva kérésére, aki teljesen odavan érte.
 2. Majd lecseng
  Vikrant az Akhiraj irodájában látottak hatása alatt elmondja Purvának az igazat, de az ezt követő eseményekből világosan kiderül, hogy nem szabadul ilyen könnyen.
 3. Fegyver és tangapapucs
  Az egyre kétségbeesettebb Vikrant mindent megtesz, hogy felbontsa az eljegyzést. Egy Akhirajjal folytatott őszinte beszélgetésnek katasztrofális következménye lesz.
 4. 4 golyó
  Egy megdöbbentő felfedezés összetöri Vikrant szívét. Már csak pár nap van hátra az esküvőig, ezért a családja életét féltve Vikrant elhatározásra jut.
 5. Szeretsz?
  A nászéjszakán Vikrant tudomást szerez egy váratlan visszatérésről. Miközben egyre nő benne a bosszúvágy, kezd felülemelkedni személyiségének bátor oldala.
 6. Jack és Jill
  Miközben Purva gyanúja erősödik, Akhiraj kiküldi az embereit, hogy derítsék ki Vikrant titkát. Vikrant egy veszélyes terven töri a fejét.
 7. Egyszerű terv
  Miközben Purva megnyílik, Vikrant nászutat javasol – de hátsó szándék vezérli. Azonban nem ő az egyetlen, aki életet megváltoztató döntéseket hoz.
 8. Sírós játék
  Amikor az első számú terve kudarcot vall, Vikrant cselhez folyamodik Purva előadása előtt. De az előrelátó tervezés ellenére váratlan dolog történik.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Siddharth Sengupta
 • Írta: Anahata Menon, Siddharth Sengupta, Varun Badola
 • Szereplők: Tahir Raj Bhasin,Shweta Tripathi Sharma,Anchal Singh, Saurabh Shukla, Arunoday Singh, Brijendra Kala, Surya Sharma, Anant V. Joshi

One thought on “Yeh Kaali Kaali Ankhein – Azok a sötét szemek (2022)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük