Little Things – Apró dolgok (2016)

 1. évad: A húszas éveiben járó, együtt élő pár megtapasztalja a munka világának, a modern kapcsolatoknak jó és rossz oldalát a modernkori Mumbaiban.
 2. évad: Még több vidámság vár rájuk, miközben Kavya és Dhruv kapcsolata fejlődik a jövőről szóló beszélgetések és a családi és a baráti látogatások közepette.
 3. évad: Kavya és Dhruv együttélésből távkapcsolatra váltanak, és mindketten önismereti utazásba kezdenek, ami a párkapcsolatukra is hatással van.
 4. évad: Kavya és Dhruv már mindent kipróbált az együttéléstől a távkapcsolatig. De vajon az együtt töltött hat év elegendő biztosíték a közös jövőhöz?

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Ajay Bhuyan, Ruchir Arun
 • Írta: Dhruv Sehgal
 • Szereplők: Mithila Palkar, Dhruv Sehgal

4 comments on “Little Things – Apró dolgok (2016)

 1. LETÖLTÖM 1 ÉVADOT FELIRATOSAN

  MEGNÉZEM 1×01 FOMO

  MEGNÉZEM 1×02 Have a Nice Day

  MEGNÉZEM 1×03 Good Night

  MEGNÉZEM 1×04 Thank You!

  MEGNÉZEM 1×05 Here We Go!

  1. epizód
  Kavya és Dhruv féltékeny a rengeteg érdekességre, amivel barátaik elárasztják a közösségi médiát, így eldöntik, ők is előrukkolnak valamivel. De mi legyen az?
  2. epizód
  Miután egy óvatlan hiba bajba sodorja Kavyát a munkahelyén, Dhruvt pedig szakmai csalódás éri, úgy döntenek, ideje nagy beszélgetést tartani otthon.
  3. epizód
  Az álmatlan éjszaka meglepően eredményesnek bizonyul Kavya és Dhruv számára: a gyors bevásárlás egy váratlan találkozással folytatódik és éjszakai beszélgetéssel zárul.
  4. epizód
  Miután egy régóta várt vacsora csalódást okoz, Dhruv vonakodva elkíséri Kavyát egy barátja bulijába.
  5. epizód
  Kavya és Dhruv nem rest messzire elmenni egy jó kajáért. Kiruccannak a városból egy kis falatozásra, de a friss vidéki levegő a lelkizéshez is meghozza az étvágyat.

 2. LETÖLTÖM 2 ÉVADOT FELIRATOSAN

  MEGNÉZEM 2×01 Milk Cake

  MEGNÉZEM 2×02 Back Seat

  MEGNÉZEM 2×03 Cheeti Aur Haathi

  MEGNÉZEM 2×04 Mumbai Darshan

  MEGNÉZEM 2×05 Leicester City F.C.

  MEGNÉZEM 2×06 Bed & Breakfast

  MEGNÉZEM 2×07 Baalti Aur Magga

  MEGNÉZEM 2×08 Where Are We?

  1. Tejes süti
  Amikor egy régi barátja meglátogatja Delhiből, Dhruv megdöbbenve tapasztalja, mennyit változtak gyerekkoruk óta.
  2. Hátsó ülés
  Miután Kavya komoly előléptetést kap, Dhruv pedig meghoz egy nehéz szakmai döntést, elmennek egy jómódú pár házavató bulijába.
  3. A hangya és az elefánt
  Kavya egy nagy projektet irányít, így egyre elfoglaltabb a munkahelyén. Dhruv kezdi kényelmetlenül érezni magát otthon, és próbál valamilyen jövedelemforrást találni.
  4. Mumbai kirándulás
  Kavya édesanyja látogatóba jön. Dhruv vele tölti a délutánt, és a szülőn kívül az embert is egyre jobban megismeri.
  5. Leicester City F.C.
  Miután Kavya közel kerül egy férfihoz egy kiküldetés során, elkezdi megkérdőjelezni magában, hogy életképes-e hosszú távon a kapcsolata Dhruvval.
  6. Ágyban fekve
  Mivel Kavya nem érzi jól magát, a hétvégére tervezett programok helyett otthon marad Dhruvval. Lazulás, beszélgetés és kisebb-nagyobb viták várnak rájuk.
  7. Vödör és bögre
  Egyik barátjuk esküvőjén egy bensőséges pillanat Kavya és Dhruv között hatalmas vitába torkollik arról, hogy hol is tart a kapcsolatuk.
  8. Hol vagyunk?
  A veszekedés után Kavya és Dhruv hazaindul az esküvőről, közben megállnak az egyik szokott helyükön, hogy őszintén megbeszéljék a dolgaikat.

 3. LETÖLTÖM 3 ÉVADOT FELIRATOSAN

  MEGNÉZEM 3×01 Migration

  MEGNÉZEM 3×02 Today of all Days

  MEGNÉZEM 3×03 Rectangles

  MEGNÉZEM 3×04 Senior Citizens

  MEGNÉZEM 3×05 Vertical Housing

  MEGNÉZEM 3×06 Jet Lag

  MEGNÉZEM 3×07 The Sum of our Past

  MEGNÉZEM 3×08 Migration II

  1. Költözés
  Egy kutatási feladat miatt Dhruv Bengaluruba megy. Kavya segít neki berendezkedni, de a külön töltendő hónapok miatti nyugtalanság beárnyékolja az utolsó közös óráikat.
  2. Pont ma
  Dhruv gyorsan beilleszkedik az új helyen, és azonnal barátokat szerez. A Mumbaiban maradt Kavya otthon a magánytól szenved, a munkahelyén pedig a sebezhetősége miatt.
  3. Négyszögek
  Dhruv és Kavya megszokják külön életüket. Ahogy Dhruv ösztöndíja a végéhez ér, egy kínos beszélgetés kellemetlenné teszi a férfi Mumbaiba való visszatérését.
  4. Idősek
  Kavya meglátogatja gyerekkora helyszínét Nágpurban. Találkozik idősödő szüleivel és gyerekkori barátaival, ami egyszerre nosztalgikus és nyugtalanító élmény.
  5. Függőleges építkezés
  Dhruv Delhibe megy, hogy segítsen édesanyjának a költözésben. A családi feszültségek és elvárások azonban kellemetlen hangulatot szülnek Dhruv számára.
  6. Jetlag
  A pár végre újra együtt van, de nincsenek szinkronban, mivel Dhruv folyton összehasonlítgatja Mumbait és Bengalurut, és úgy érzi, háttérbe szorul Kavya új barátai miatt.
  7. Múltunk darabjai
  Felvillanó emlékképekben láthatjuk Dhruv és Kavya kapcsolatokhoz és házassághoz fűződő korábbi élményeit. A jelenben egy jegygyűrű kelt feszültséget.
  8. Költözés II.
  Dhruv irigy egyik barátja eredményeire. Egy szomorú hír miatt Kavya azt fontolgatja, hogy Nágpurba költözik, a pár pedig elgondolkozik kapcsolatuk alakulásán.

 4. LETÖLTÖM 4 ÉVADOT FELIRATOSAN

  MEGNÉZEM 4×01 Circles

  MEGNÉZEM 4×02 Family Holiday

  MEGNÉZEM 4×03 Fort Kavya

  MEGNÉZEM 4×04 Air Quality Index

  MEGNÉZEM 4×05 Business Class

  MEGNÉZEM 4×06 Got Your Back

  MEGNÉZEM 4×07 What’s This Party For?

  MEGNÉZEM 4×08 Full Circle

  1. Körök
  Kavya és Dhruv 14 hónap után újra találkoznak, és miközben a külön töltött időre emlékeznek, azon gondolkodnak, a távolság miatt érzelmileg is eltávolodtak-e egymástól.
  2. Családi vakáció
  A keralai nyaraláson Kavya rábeszéli a vonakodó Dhruvot egy buszos kirándulásra, de a kiruccanás nem megy zökkenőmentesen.
  3. Fort Kavya
  Amikor Dhruv nem tud elszabadulni a munkahelyéről Kavya 30. születésnapján, a lány egyedül ünnepel, elmélkedik és önvizsgálatot tart.
  4. Légszennyezettségi index
  Kavya bátor lépésre szánja rá magát a munkahelyén. Dhruv finnországi barátjának látogatása érdekes kérdéseket vet fel a jövőről és Dhruv visszaköltözésének valódi okáról.
  5. Első osztály
  Miközben berendezkednek új mumbai otthonukba, Dhruv és Kavya megbeszélik, mi szól a házasság mellett, és mi ellene. Egy baleset kedvezőtlen fordulathoz vezet.
  6. Melletted állok
  A fásultan otthon ülő Kavya és a munkahelyén szenvedő Dhruv három hét elteltével rájönnek, milyen hatással vannak ezek a dolgok a kapcsolatukra.
  7. Minek ez a felhajtás?
  Szüleik látogatása alatt Kavya és Dhruv baráti összejövetelt rendeznek otthon – de senki sem igazán tudja, milyen apropóból.
  8. Bezárul a kör
  A pár kimozdul egy kicsit, és vidám hangulatban töltik az estét, hogy egy kis szünetet tartva megünnepeljék a jelen pillanatot, miközben nagy dolgok várnak rájuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük