Kota Factory – Géniuszgyár (2019)

Az indiai Rajasthan állam Kota nevű városában, ahol a legpallérozottabb elméket képző coaching központok működnek, egy buzgó, de átlagos diák és barátai próbálják megtalálni helyüket az egyetemi életben.

 1. Leltár
  A sikeres emelt szintű felvételiben reménykedő, kamasz Vaibhav egyetlen céllal érkezik Kotába: hogy bekerüljön a város legjobb oktatási központjába.
 2. Gyártósor
  Vaibhavot nyomasztja a menzakaja, az álmatlanság és a tanulás, de amikor a barátai tippje nem jön be, Jeetu professzor elárulja neki saját koleszos túlélési stratégiáját.
 3. Optimalizálás
  A szervetlen kémiával szenvedő Vaibhav abban mesterkedik, hogy leváltsa az oktatót, de lehet, hogy magával a tantárggyal, és nem az azt tanító személlyel van a probléma.
 4. Leállás
  Vaibhavnak, Meenának és Udaynak van néhány napja a vizsgákig, amit mind a hárman tanulással és a szerelmi életük felpörgetésével töltenek, kisebb-nagyobb sikerrel.
 5. Átalakítás
  Vaibhav válaszút elé érkezik tanulmányaiban, de ő nem tudja, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson-e, mielőtt meghozza a következő lépésre vonatkozó nagy döntést.

A sorozat fekete-fehér.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Raghav Subbu
 • Írta: Abhishek Yadav
 • Szereplők: Mayur More, Ranjan Raj, Alam Khan, Jitendra Kumar, Revathi Pillai, Urvi Singh, Ahsaas Channa

5 comments on “Kota Factory – Géniuszgyár (2019)

 1. Nagyon tetszett a film. Nézném tovább. Szórakoztató, elgondolkodtató, valóságos.

 2. Nagyon köszönöm,hogy feltöltötted a második évadot is. Nem csalódtam ismét nagyon tetszett. Abszolút az életet mutatja be “feketén-fehéren “. Kifejezetten tetszik,hogy a mahabharata sorozatból a gyerek Duryodhan is szerepel a filmben, aki ott gonosz szereplőt alakított de itt egy másik arcát mutatja be, de abszolút felismerhető :)Ismét gondolat ébresztő elemekkel tarkított film volt. Ha van 3. évad nagyon szívesen megnézném. Az eddigi erőfeszítéseket is köszönöm:)

  1. Nagyon szívesen! A sorozat eredetileg websorozatként indult, 2019-ben a youtube-ra került fel. Mivel a Netflix látott fantáziát benne, megvásárolta a jogokat, feliratozta az első évadot (ezért került hozzánk is két évvel később) és idén elkészítette a 2. évadot. Szerintem a 3. évad (ha lesz, mert egyelőre nincs hír a berendeléséről), akkor az idén már biztosan nem készül el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük