Kota Factory – Géniuszgyár (2019)

Az indiai Rajasthan állam Kota nevű városában, ahol a legpallérozottabb elméket képző coaching központok működnek, egy buzgó, de átlagos diák és barátai próbálják megtalálni helyüket az egyetemi életben.

 1. Leltár
 2. Gyártósor
 3. Optimalizálás
 4. Leállás
 5. Átalakítás

A sorozat fekete-fehér.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Raghav Subbu
 • Írta: Abhishek Yadav
 • Szereplők: Mayur More, Ranjan Raj, Alam Khan, Jitendra Kumar, Revathi Pillai, Urvi Singh, Ahsaas Channa

5 comments on “Kota Factory – Géniuszgyár (2019)

 1. Nagyon tetszett a film. Nézném tovább. Szórakoztató, elgondolkodtató, valóságos.

 2. Nagyon köszönöm,hogy feltöltötted a második évadot is. Nem csalódtam ismét nagyon tetszett. Abszolút az életet mutatja be „feketén-fehéren „. Kifejezetten tetszik,hogy a mahabharata sorozatból a gyerek Duryodhan is szerepel a filmben, aki ott gonosz szereplőt alakított de itt egy másik arcát mutatja be, de abszolút felismerhető :)Ismét gondolat ébresztő elemekkel tarkított film volt. Ha van 3. évad nagyon szívesen megnézném. Az eddigi erőfeszítéseket is köszönöm:)

  1. Nagyon szívesen! A sorozat eredetileg websorozatként indult, 2019-ben a youtube-ra került fel. Mivel a Netflix látott fantáziát benne, megvásárolta a jogokat, feliratozta az első évadot (ezért került hozzánk is két évvel később) és idén elkészítette a 2. évadot. Szerintem a 3. évad (ha lesz, mert egyelőre nincs hír a berendeléséről), akkor az idén már biztosan nem készül el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük