JAMTA₹A – Sabka Number Ayega – JAMTARA – A telefonos csalók városa (2020)

Egy csapat kisvárosi fiatal jövedelmező adathalász tevékenységet folytat, amibe egy korrupt politikus is be akar szállni. Egy zsaru azonban felveszi a harcot ellenük.

 1. epizód: Rocky és barátai sikeres adathalász akciói felkeltik egy korrupt politikus érdeklődését. Rocky és Sunny között egyre nő a feszültség.
 2. epizód: Az ambiciózus, új rendőrfelügyelő legnagyobb bánatára a fiatalok letartóztatása meghiúsul. Sunny megkéri Gudiya kezét a lány anyjától.
 3. epizód: Dolly egy kiberrendőrhöz fordul segítségért. A fiúk közül néhányan Sunny mellé állnak, Rocky pedig bosszút forral. Egy betolakodó megzavarja Sunny esküvőjét.
 4. epizód: Apja Sunny segítségére siet. Brajesh visszaél a hatalmával. Saurav oktatást tart a rendőröknek adathalászatból, miközben Sunny és Gudiya is megtartja a saját tréningjét.
 5. epizód: Amikor Gudiya osztályterme porig ég, Sunny drasztikus visszavágást fontolgat. Egy üzenet egy elhagyatott raktárhoz vezeti Dollyt és Sauravot.
 6. epizód: A fiúk követik Sunny stratégiáját a gyors meggazdagodásra. Anas leleplező cikkre készül az újságban. Sunny egyre magabiztosabb, így Brajesh meglátogatja őt és Gudiyát.
 7. epizód: Dolly, Biswa és Saurav megtévesztő műveletre készül, amely balul sül el. Sunny megérkezik Brajesh rendezvényére, és megfogadja, hogy bosszút áll Gudiyáért.
 8. epizód: Sunny egy tragédia miatt menekül a rendőrség és Brajesh emberei elöl. Dolly és Saurav kitervelik, hogyan bizonyítsák, hogy Brajeshnek köze van a történtekhez.
 9. epizód: Egy ellenség feltartóztatja Sunnyt. Saurav az adathalász hívások lehallgatásakor áttörést ér el. Amikor néhány csalót letartóztatnak, Sunny sorsa rosszabbra fordul.
 10. epizód: Sunny belemegy egy kétes üzletbe, hogy megmentse az apját. A megtört Gudiya Dollyval összefogva csapdát állít, remélve, hogy végre elkapják Brajesht.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Soumendra Padhi
 • Írta: Trishant Srivastava, Nishank Verma
 • Szereplők: Amit Sial, Dibyendu Bhattacharya, Aksha Pardasany, Sparsh Shrivastav, Monika Panwar, Anshuman Pushkar, Aasif Khan, Harshit Gupta, Rohit KP, Kartavya Kabra, Aatm Prakash Mishra

One thought on “JAMTA₹A – Sabka Number Ayega – JAMTARA – A telefonos csalók városa (2020)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük