Feels Like Ishq – Mintha szerelem lenne (2021)

A rövidfilmekben fiatal felnőtteket ismerünk meg, akik váratlan helyeken találnak rá a szerelemre, átélve az érzelmek széles skáláját.

 1. A nap hősei
  A szerelemről és az elkötelezettségről ellentétes nézeteket valló koszorúslány és esküvőszervező civakodik egymással, miközben őrülten keresik a szökött menyasszonyt.
 2. Karanténszerelem
  A tinédzser belezúg a szomszédban lakó, magába zárkózó lányba, és ártatlannak tűnő hazugságokat mesél, hogy találkozhasson vele, ám hamarosan belebukik a színjátékba.
 3. Házigazda.
  Egy tinédzser bérbe adja szülei nyaralóját egy váratlanul felbukkanó utazónak. Bár a hétvége rosszul kezdődik, végül nagyon is emlékezetessé válik.
 4. Szeret, nem szeret
  A titkát őrző reklámszakember beleszeret önmagát vállaló, új kolléganőjébe. Diszkréten próbálkozik, hogy bevallja érzéseit, ám a dolog nem épp a tervek szerint alakul.
 5. Interjú
  Egy nő és egy kevésbé képzett férfi ugyanarra az állásra pályázik. A nő tippeket ad a férfinak az interjúhoz, ami megalapozza a rivalizáláson túlmutató kapcsolatukat.
 6. Hiányzott a szerelem.
  Egy szakítás után a kiváltságos tini alkalmi randira megy a temperamentumos aktivista lánnyal, aki megváltoztatja a szerelemről és életről alkotott nézeteit.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Ruchir Arun, Tahira Kashyap, Sachin Kundalkar, Danish Aslam, Jaydeep Sarkar, Anand Tiwari
 • Írta: Saurabh Swamy, Gazal Dhaliwal, Akshay Jhunjhunwala, Sachin Kundalkar, Arati Raval, Monisha Thyagarajan, Sulagna Chatterjee, Shubhra Chatterji
 • Szereplők: Radhika Madan, Amol Parashar, Rohit Saraf, Kajol Chugh, Tanya Maniktala, Mihir Ahuja, Simran Jehani, Sanjeeta Bhattacharya, Saba Azaad, Skand Thakur, Zayn Marie Khan, Neeraj Madhav

One thought on “Feels Like Ishq – Mintha szerelem lenne (2021)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük