Ajeeb Daastaans – Különös történetek (2021)

Négy rövidfilm arról, hogy a váratlan katalizátorok milyen meglepő módon lobbantják lángra a széthullott kapcsolatok mélyén fortyogó kellemetlen érzéseket. Szerelem, vágy, izgalom és megrázkódtatás Shashank Khaitan, Raj Mehta, Neeraj Ghaywan és Kayoze Irani rendezésében.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Neeraj Ghaywan, Kayoze Irani, Shashank Khaitan, Raj Mehta
  • Írta: Neeraj Ghaywan, Shashank Khaitan, Uzma Khan, Sumit Saxena
  • Szereplők: Aditi Rao Hydari, Nushrat Bharucha, Shefali Shah, Konkona Sen Sharma, Fatima Sana Shaikh, Jaideep Ahlawat, Manav Kaul, Abhishek Banerjee, Tota Roy Chowdhury, Sara Arjun

3 comments on “Ajeeb Daastaans – Különös történetek (2021)

  1. Jó napot szeretnèm megkèrdezni,hogy lehetne egy kérésem ? suhant sing rajput filmjeit nagyon szeretem és már amit az oldalukon találtam megnéztem hogy esetleg lesz még a közeljővőben esetleg film amit feltesznek az oldalra mint például a khadernath? Előre is köszönöm.

    1. Kedves Gyula! Mi is szeretjük Sushant-ot, ezért tervben van, hogy az elkészült filmjeihez felirat is legyen, az esetek többségében a nem megfelelő film-minőség akadályoz minket abban, hogy megkérjük a feliratkészítőket, ugorjanak neki. Amint dvd-minőségben letölthető valahonnan, akkor záros határidőn belül elérhető lesz nálunk is magyar felirattal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük