My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan – A következő vendég – David Letterman interjú Shah Rukh Khannal (2019)

Dave Indiába utazik, hogy találkozzon „Bollywood királyával”, Shah Rukh Khannal, majd szerteágazó beszélgetést folytatnak a színpadon New York Cityben.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=BDEvAWE5Wlg[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Mark Ritchie
  • Írta: David Letterman
  • Szereplők: David Letterman, Shah Rukh Khan

4 comments on “My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan – A következő vendég – David Letterman interjú Shah Rukh Khannal (2019)

  1. A férjem Bollywood junkie-nak szokott hívni, hozzátéve, hogy már ő is azzá vált. Ebből viszont a mai napig kimaradtak Shah Rukh Khan filmjei (és a legtöbb erősen romantikus felütésű film). Viszont amikor az új Siddiqui-filmben (Serious Men) elhangzott a kis srác szájából egy olyan megjegyzés, hogy a sok követő mellett neki az jelentette a legtöbbet, hogy SRK követi-e, nos akkor már én is kíváncsi lettem a színészre. Megnéztem a beszélgetést, aztán a férjemmel is megnéztük és nagyon jó volt! Teljesen más kép volt bennem róla és nyilván ez is fel van építve egy szinten, de már elültette bennem a kíváncsiságot a filmjei iránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük