Naa Peru Surya, Na Illu India (2018)

Surya (Allu Arjun) az indiai hadsereg katonája, aki szívvel-lélekkel szolgálja a hazáját. Egyre gyakoribbá váló dühkitörései azonban megkérdőjelezik alkalmasságát a szolgálatra. Utolsó lehetőségként az ország legnevesebb pszichológusától kell alkalmassági igazolást hoznia. A pszichológus nem más, mint az apja, akivel kamaszkorában egy nagy veszekedés után minden kapcsolatot megszakított. Egymásnak feszülésük és a sérelmeik átbeszélése hozhat feloldozást mindkettejük számára.

Alternatív magyar cím: A nevem Surya, hazám India 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Vakkantham Vamsi
 • Írta: Vakkantham Vamsi
 • Szereplők: Allu Arjun, Arjun Sarja, Anu Emmanuel, R. Sarathkumar, Thakur Anoop Singh, Boman Irani, Pradeep Rawat, Vennela Kishore, Posani Krishna Murali

3 comments on “Naa Peru Surya, Na Illu India (2018)

 1. Kicsit furcsállottam a filmet. Adva van egy katona, aki már hét éve szolgál és tíz éve komoly dühkezelési problémái vannak. Már ezt nem bírtam betolni a hajam alá. Úgy tudom, hogy a fegyveres testületeknél komoly pszichológiai teszten kell átesniük a jelentkezőknek, már itt ki kellett volna rostálni. A kiképzés alatt a “csicskáztatás”-t meg tuti nem hagyta volna szó nélkül és nem hinném, hogy az indiai hadseregben is másképp lenne, nekem így erősen sántít a történet.
  Nagyon dühös, rideg történet, és a viccfaktort teljes mértékben elhagyták belőle. Ilyen komor szerepben Allut utoljára a Vedamban láttam, de ott a történet volt komor és tragikus, itt viszont a karakter, akit alakított. Nem mintha nem jól csinálta volna, valamilyen szinten el is hittem neki, hogy egymilliárd ember dühe nyomasztja belül, de a végén szerintem túlzásba vitték a patetikus hazaszeretetet és olyan iskolás módon sulykolták a nézőbe a példabeszédet, hogy megkeseredett a szám tőle. Kevesebb pátosz több lett volna.
  A filmet teljes egészében Allu viszi el a hátán, szinte mindenki mellékszereplővé válik mellette, a női főszereplőről ne is beszéljünk. Sose hallottam róla és nem nyújtott olyan alakítást, hogy meg kellene jegyeznem a nevét. Még Boman Irani is (akiről köztudott, hogy a legapróbb szerepből is képes kihozni a maximumot) jobbára gyalog volt azon a sakktáblán amelyet Allu Arjun irányított. Nem vagyok benne biztos, hogy ez jót tett a filmnek.
  Egyszeri nézésnek elment, de nem hiszem, hogy valaha újra meg fogom nézni.

 2. Úr Isten!,!! Ez gyönyörű film volt. Nagyon szép. Allu Arjun kitett magáért a filmben, elég rendesen oda tette magát. Imádom ezt az embert. Nagyon sokoldalú tehetség. A komoly hangvételű filmek től, mint ez is a fergeteges vígjátékok ig mindent eltud játszani. Zseniális, profi színész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük