Kesari (2019)

A történelmi háborús dráma az 1897-es saragarhi csatának állít emléket. Elsősorban Havildar Ishar Singhet mutatja be, aki 21 szikh harcost vezetett egy tízezer fős afgán sereg ellen, amely az északnyugati határvidéket támadta meg. A leghősiesebb küzdelmek egyikeként vonult be a történelembe a thermopülai csata mellett.

Alternatív magyar cím: Sáfrány 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=JFP24D15_XM[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Anurag Singh
 • Írta: Anurag Singh, Girish Kohli
 • Szereplők: Akshay Kumar, Parineeti Chopra

5 comments on “Kesari (2019)

 1. a fimet nem lehet lejátszani kb. 10-15 perc ha mégis elindul akkor nincs hang !!!!

  1. Többször leellenőriztem, teljesen rendben van. Kérlek, válassz másik böngészőt, vagy töröld a sütiket, előzményeket.

   1. AAC hang, nálam sem szól (W7). Úgy tippelem, mac-en tökéletes lehet, win alatt nálam lefagy tőle minden hang a notin (QT nincs telepítve, az segíthet a problémán. [OFF]Van egy AC3-as hangú verzióm, annak a hangjával tudtam megnézni, így már mobilon is mindig nálam lehet :)[/OFF]).
    A letöltés is kicsit kehes, néha csak 300kbits/s-sel jön (1drive probléma, a file egy része lassú vagy döglődő háttértáron lehet, ezen segít ha letöltitek a file-t).

    A film egyébként szuper, e film is megerősíti, hogy Akshay Kumar BÁRMIT hitelesen el tud játszani. Kicsit égetem magam, de elsőre fel sem ismertem – annyira jó volt a sminkes és nagy a szikh turbán, – csak imdb szereposztásból. Nálam 10-es

 2. Nagyon jó film, szuper zenékkel. És az külön vicces amikor Akshay Kumar egy későbbi filmjében a Good Newwzban visszautal erre a darabra egy villám poén erejéig. Tényleg igaza van a férjemnek: egyre több indiai film=egyre több finom belső célzás megértése=még jobb filmélmény.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük