Bareilly Ki Barfi (2017)

Bitti (Kriti Sanon) fiatal lány egy Uttar Pradesh-i kisvárosban, Bareilly-ben, aki a helyi villamos művek panaszrészlegén dolgozik, és édesapja szeme fénye. Mint a legtöbb indiai anya, Bitti anyja is azt szeretné, ha lánya egy kedves családba házasodna be, de Bitti olyan férfit akar, aki megérti őt, és ami még fontosabb, aki olyannak fogadja el, amilyen. Ennek érdekében még arra is képes, hogy a potenciális férjjelöltnek azt hazudja, már nem szűz, csak hogy lerázza őt. Amikor kezébe kerül egy könyv, amelynek az a címe, hogy Bareilly Ki Barfi, azonosítja magát a főszereplővel, és úgy érzi, meg kell találnia az íróját. Lázas nyomozásba kezd.

Alternatív magyar cím: Bareilly csemege

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Ashwiny Iyer Tiwari

  • Írta: Nitesh Tiwari, Shreyas Jain

  • Szereplők: Ayushmann Khurrana, Kriti Sanon, Rajkummar Rao, Pankaj Tripathi, Seema Bhargava, Sapna Sand, Lovleen Mishra, Rohit Chaudhary, Swati Semwal, Naila Grewal

3 comments on “Bareilly Ki Barfi (2017)

  1. Rajkummar Rao a Ludoban nyújtott alakításával vett le bennünket a lábunkról, így ezt a filmet a férjem választotta a – most már szokásosnak mondható – szombat esti indiai filmnéző napunk következő darabjának. Ayushmann Khurrana egy magát talán könnyen szerelembe ejtő, de nehezen elhatározó srácot alakít, aki más alteregója mögé bújva próbálja lenyűgözni Bittit a fiúsan vagány lányt. Az alteregó valódi tulajdonosa Rajkummar Rao, így a film az ebből fakadó bonyodalmak köré épít és a végén olyan lezárással oldja meg a dilemmát, ami nagyon üdítő. Ajánlom mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük