Raabta (2017)

2017-ben Shiv (Sushant Singh Rajput), a bohém, javíthatatlan nőcsábász bankár Budapestre költözik, ahol ugyanúgy folytatja kalandor életét, ahogy addig is. Mikor összegabalyodik a csokoládéárus indiai lánnyal, Sairával (Kriti Sanon), egy cseppet sem habozik kihasználni a kedvező lehetőséget. A lány az egyéjszakás kaland után rögvest szakít vele, hiszen barátja van, de képtelenek egymás vonzásából kikeveredni, kapcsolatuk egyre szorosabb lesz. Ekkor derül ki, hogy a lányt régóta rémálmok gyötrik, melyek előző életére mutatnak vissza.

Alternatív magyar cím: Kapcsolat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YXjYfpqg8Z0[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Dinesh Vijan

 • Írta: Siddharth-Garima

 • Szereplők: Sushant Singh Rajput, Kriti Sanon, Jim Sarbh, Varun Sharma, Satendra Bagasi, Navdeep Tomar, Rahul Kohli, Karan Singh Chhabra, Suneel Sinha, Rajkummar Rao

6 comments on “Raabta (2017)

 1. Nos, megnéztem a filmet, és bevallom becsülettel, hogy nekem tetszett. Dramaturgiai szempontból hótmindegy volt, hogy a két főhős hol van 800 év múlva, gondolom a lényeg az volt, hogy a sorsát-végzetét senki sem kerülheti el, mindegy hol vannak a világban, találkozniuk kell. Az egy más kérdés, hogy egyikőjük sem volt tisztában az elrendeltetéssel, szegény férfi főhős a film legutolsó képkockáján is meg volt győződve arról, hogy ‘anyu’ teljesen bolond, de ez szintén mellékes. Az, hogy ez a helyszín véletlenül Budapest lett, az nekünk jó szerencse, no, meg itt egy kicsit ‘szabadosabban’ viselkedhetett a szerelmespárunk, Indiában meglincselték volna őket ezért az életvitelért. Kriti Sanon aranyos volt, meg cuki, de aki teljes mértékben levett a lábamról, az Sushant Singh Rajput. Elképesztő metamorfózison ment keresztül, a bohém és szoknyavadász bankár szerepéből egy füst alatt szófukar és kőmerev arcú harcos lett, még a hangja és hanglejtése is teljesen megváltozott. Miatta mindenképpen érdemes megnézni. Többen panaszolták, hogy a film eleje nehézkes és túl hosszú, lassan indul be a sztori, szerintem is meg lehetett volna kicsit vágni, akkor is bele tudtuk volna képzelni magunkat a helyükbe. Ennek ellenére tecc’.
  Persze volt egy jelenet, amin nem akkor gondolkodtam el, amikor zajlott, hanem a film végén:

  SPOILER!:

  Hidima a boszorkány megjósolja Sairának, hogy megtörténik vele minden, ugyanúgy, ami már egyszer megtörtént vele (nem mondja ki, hogy 800 évvel ezelőtt), és rajta múlik, hogy megváltoztatja-e. Nos, ezzel szemben a film végén a csajszi pontosan ugyanazt tette, mint egykor, aki megváltoztatta a történetet, valójában a fiú volt, aki vitt egy csavart az eseményekbe, teljesen ösztönösen. Na, ez a dramaturgiai nonszensz nem kellett volna a filmbe!

  1. Igen, a wikipedia-ban is megemlítik:
   The film production began in 2015 and it was set to release in 2016. But the film was delayed for a year due to casting issues. In March 2016, a new release date of 9 June 2017 was announced. The film has been majorly shot in Budapest, Hungary and India. Title song Raabta was shot at Tata Castle in Tata, Hungary. The song Sadda Move was shot at Partition Museum, Amritsar.

   1. Köszönöm. Be is tettem egy cikket és a klippet egy facebook oldalra ami Tata történetével, mai, közelmúlti dolgaival foglalkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük