Daulat Ki Jung (1992)

Az üzleti életben rivális Bhushan Chaudhry és Agarwal gyermekei, Rajesh és Asha ugyanarra a főiskolára járnak, és nagyon szeretik egymást.

Alternatív magyar cím: A bőség háborúja 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=4A8xigW_XU0[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: S.A. Kader

  • Írta: S.A. Kader

  • Szereplők: Aamir Khan, Juhi Chawla, Shafi Inamdar, Tiku Talsania, Paresh Rawal, Kader Khan, Kiran Kumar, Dalip Tahil, Birbal, Chitra Deshmukh, Daya Dongre, Jamuna, Viju Khote, Mehmood Jr.

2 comments on “Daulat Ki Jung (1992)

  1. Icipicit összecsapott film, aminek se füle se farka nem volt. A sztori nem bírta eldönteni, hogy egy romantikus vígjáték legyen, ahol Rómeó és Júlia ellenséges családja a puskát sem bírja megtölteni, vagy kalandfilm, ahol a menekülő szerelmesek megeszik a kincskereső térképet, hogy így kerüljék el a banditák golyóját, avagy antropológiai marhaság, ahol a törzsfőnök egy méretes idióta teljesen életképtelen kolóniával a dzsungelnek nem nevezhető dombocskák völgyében. Fejem vakarom, de rá nem jöttem, hogy melyik része volt nagyobb marhaság a filmben. Aamir Khan és Juhi Chawla elképesztően fiatalok voltak, de rajtuk kívül értelme nem volt megjegyezni mások nevét, még talán Kader Khan és Paresh Rawal mutatott némi értékelhető teljesítményt. De a rendező S.A. Kadernek csak az örökbecsű mondást tudom ismételgetni: Ülj le, fiam! Egyes!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük