Eega (2012)

Sudeep egy gazdag gyártulajdonos, aki megkap mindent, amit akar. Gyengéi a gyönyörű nők, és bármire képes, hogy megszerezze őket. Ez az érzés fogja el, amikor meglátja Bindut, aki egy mikro art művész. Bindu Nanit szereti, bár nem mutatja ki érzéseit a fiúnak. Mikor Sudeep erre rájön, megöli a fiút. Nani légyként újjászületik és bosszút akar állni haláláért…

Alternatív magyar cím: Légy (tamil változat címe: Naan Ee)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=01_8XnNolN4[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: S.S. Rajamouli

 • Írta: Crazy Mohan, S.S. Rajamouli, S.S. Kanch, Janardhan Maharshi, Vijayendra Prasad

 • Szereplők: Sudeep, Nani, Samantha Ruth Prabhu, Hamsa Nandini, Crazy Mohan, Santhanam, Adithya Menon, Chandra Sekhar, Srinivasa Reddy, Sivannarayana, Devadarshini Chetan, Noel, Dhanraj, Thagubothu Ramesh, Venkatesh Chakravarthy

2 comments on “Eega (2012)

 1. Az egyik legjobban elkészített telugu film, amit láttam. Abszolút versenyképes az összes nyugati animációs kalandfilmmel. Az is igaz, hogy nem családi film, gyerekeknek nem ajánlom. A légy bosszúhadjárata ugyanis meglehetősen véresre sikeredik.
  Tökéletesen dolgoztak az animációs vonalon, és nagyon sok új ötletet, sziporkát láttam, tudnak valamit ott Indiában.
  A sztori kidolgozása sem összecsapott, az, hogy a főhős szerelme szabadidejében mikro arttal foglalkozik, frappáns lehetőség arra, hogy felszerelje a szerelmét miniatűr fegyverekkel, és eszközökkel.
  A színészek közül egyedül Samantha Ruth Prabhu ismerős, őt már láttam a Dookuduban Mahesh Babu partnereként. Nagyon szép nő, és tud játszani. A légy ellenfelét alakító Sudeepot ebben a filmben láttam először, de le a kalappal előtte. Végül is egy számára szinte láthatatlan ellenféllel kellett csaknem másfél órán keresztül küzdenie. Nani viszont csak a film első felében szerepel, amikor még ember, úgyhogy az ő alakításáról nincs mit írnom, mert annyira nem fogott meg.
  A harcok egy része annyira viccesre sikeredett, hogy potyogtak a könnyeim.
  De gyerekek tényleg ne nézzék meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük