Hameshaa (1997)

Raja (Saif Ali Khan) és Yash Vardhan (Aditya Pancholi) gyermekkori jó barátok. Bár különböző családi háttérrel rendelkeznek, mivel Yash gazdag arisztokrata családból származik, de ezt az osztály különbséget sosem érezteti Rajaval, úgy tekintenek egymásra mintha a testvérek lennének. Akkor kezdődnek el a problémák a két jóbarát között amikor Rani Sharma (Kajol) belép az életükbe, és mindketten beleszeretnek a lányba. Rani viszonozza Raja szerelmét, és megfogadják, hogy együtt élik le az életüket, de Yash féltékenységből megöli Rajat. Rani szemtanúja a gyilkosságnak, és a szakadékba ugrik a szerelme után. Két évtized múltán, Yasht találkozik Reshmával (Kajol) aki teljesen úgy néz ki, mint a volt szerelme Rani. Felkarolja őt, és elviszi a kastélyába, mivel feleségül szándékozik venni. Később felbukkan Raju (Saif Ali Khan), aki pontosan úgy néz ki, mint Raja volt, akit Yash lelökött a szikláról. Reshma és Raju találkoznak egymással, majd lassan megelevenednek az emlékek a múltbeli életükből…

Alternatív magyar cím: Örökké 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=M9d-ZgafZO0[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sanjay Gupta

  • Írta: Sanjay Gupta, Ranbir Pushp

  • Szereplők: Saif Ali Khan, Kajol, Aditya Pancholi, Aruna Irani, Laxmikant Berde, Kader Khan, Satyendra Kapoor, Tej Sapru, Ishrat Ali, Milind Gunaji, Ikhlaq Khan, Achyut Potdar

3 comments on “Hameshaa (1997)

  1. Meglepően jó minőségű felvétel volt, annak ellenére, hogy mégiscsak 1997-es filmről van szó, vagyis a „kalózabbik” kópiák érhetőek csak el nálunk.
    Saif Ali Khant még nem láttam ennyire fiatalnak, Kajolt már igen.
    Egy hagyományos reinkarnációs szerelmes történet, nem volt benne semmi különleges, bár nagyon tetszett ahogyan a 70-es éveket megjelenítették (a ruhák mindenesetre nagyon korhűek voltak, főleg Kajol színes ruhái, de Shaif Ali Khan bőrdzsekije is).
    Bár a koreográfiák csalódást keltőek voltak (pedig az egyik koreográfus Farah Khan, a kedvencem) Aditya Pancholi maszkírozása viszont lenyűgöző volt, nem túlozták el a 22 évet, hanem nagyon is valóságossá tették. Csillagos ötös a maszkmesternek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük