Kyun! Ho Gaya Na… (2004)

Egyszerű történet a szerelemről és az életről. Diya és Arjun története. Diya, szakítva az indiai hagyományokkal szerelmi házasságot szeretne kötni, így nem hajlandó megnézni a férjének szánt, Arjun fényképét. Arjun indiai szokás szerint elrendezett házasságot akar, mivel az ő szótárából a szerelem és a veszítés szavak hiányoznak. A szülők mesterkedésével a két fiatal mégis megismerkedik egymással, mit sem sejtve a szülők szándékáról. Vajon egy pár lesz a fiatalokból?

Alternatív magyar cím: Látod, ez van! 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Samir Karnik

  • Írta: Samir Karnik, Vivek Oberoi, Rajesh Soni

  • Szereplők: Amitabh Bachchan, Vivek Oberoi, Aishwarya Rai Bachchan, Om Puri, Rati Agnihotri, Tinnu Anand, Gaurav Gera, Rahul Singh, Ajit Ahuja, Rishi Kapadia, Rishi Raj Kapoor, Arjun Mathur, Dia Mirza, Sunil Shetty, Manmeet Singh

2 comments on “Kyun! Ho Gaya Na… (2004)

  1. Istenien szórakoztam ezen a filmen. Az első fele fiatalos, friss, sziporkázó, tele van jobbnál jobb jelenetekkel. Az ellentétek filmje ez, hiszen Arjun (Vivek Oberoi) egy rettentően életvidám, minden mókában benne lévő srác, aki folyamatosan megvicceli a szeretteit, ugyanakkor nem hisz sem a szerelemben, sem a veszítésben. Ezért egyértelműen az elrendezett házasság pártján áll, majd édesanyja kiválasztja neki a megfelelőt. Diya (Aishwarya Rai) pont az ellenkezője, komolyan veszi magát a tanulásban, kötelességtudó gyermek, a családi ültetvény, az árvaház és a gyerekek táboroztatása minden idejét lefoglalja, ellenben hisz a szerelmi házasságban, és szó sem lehet arról, hogy más beleszóljon ebbe. Viszont nem számít arra, hogy pont Arjunba fog beleszeretni, aki csak a kenyeres pajtását látja a lányban.
    És itt lép közbe Diya bácsikája Raj (Amitabh Bachchan) aki a helyi árvaházat vezeti. Elérkeztünk a film második feléhez, és innentől kezdve gyakorlatilag szanaszét röhögtem magam! Nem akarom lelőni a poénokat, csak annyit mondanék el, hogy az árvaház igazgatója maga is egy nagy gyerek, és hogy ki talál ki ötletesebb csínyeket, azt elég nehéz eldönteni. Én mindenesetre visítottam végig.

    Szuper film volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük