Kuch Khatti Kuch Meethi (2001)

Mindenki ismeri a Két Lotti történetét, ez is az, csak természetesen bollywoodi módra. Itt nem a szülők határozzák el, hogy „megosztják” a gyerekeket, hanem a gonosz boszorkány apai mostohanővér (Mita Vasisht), aki elvált, besavanyodott, boldogtalan, és ha már ő az, akkor más se legyen boldog. Az apa (Rishi Kapoor) 22 év alatt profi alkoholistává küzdi le magát, míg az anya (Rati Agnihotri) meg sem áll Londonig. A két leánygyermek a néni tengernyi hazugsága következtében külön nevelkedik, de persze mégiscsak összetalálkoznak, bár csak külsőre hasonlítanak, amúgy tűz és víz. Tehát nem elég, hogy „kicserélik” egymást, még meg is kell változniuk. Bonyodalom akad bőven: leszerelni a gonosz nénit, meg a pereputtyát, az általa kibérelt escortcsajt, anya barátját beavatni, és persze az egyik iker udvarlóját (Sunil Shetty) is, aki nem mellesleg árva, és egy idő múlva hálát is ad ennek a ténynek.

Alternatív magyar cím: Valami savanyú, valami édes 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=YWCvT4pJcdo[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rahul Rawail

  • Írta: Raju Saigal

  • Szereplők: Kajol, Rishi Kapoor, Rati Agnihotri, Sunil Shetty, Mita Vasisht, Pramod Moutho, Pooja Batra, Mayur, Dinesh Anand, Dinesh Hingoo, Razak Khan, Guddi Maruti, Parmeet Sethi, Mayur Verma

3 comments on “Kuch Khatti Kuch Meethi (2001)

  1. Nagyon jól meg lett csinálva, pedig néhol annyira megtekerték a sztorit, hogy aggódni kezdtem, még elvesztik a fonalat és nem lesz kibogozva a végére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük