100% Love (2011)

Balu Mahendra (Naga Chaitanya) kitűnő tanuló, és mindig ő az első a főiskolán. Mahalakshmi (Tamanna) az unokatestvére Baluékhoz költözik, hogy tanulmányait folytassa, ugyanott ahova Balu is jár. Mahalakshmi igénybe veszi Balu „Mr. Perfect” segítségét a tanulásban, így nagyon jól sikerül a vizsgája és meglepő módon átveszi a vezetést a tanulmányi versenyben. Ez mélyen megsebzi Balut, aki ravasz cselhez folyamodik, hogy elterelje Mahalakshmi figyelmét, de mégsem sikerül a terve, hogy ismét iskolaelső legyen, mert nagy meglepetésére Ajith (Anand) győz.

Alternatív magyar cím: 100% szerelem

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Q0wjGBZ5yuU[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sukumar

  • Írta: Sukumar, Arjun Y.K.

  • Szereplők: Naga Chaitanya Akkineni , Tamannaah Bhatia , Tara Alisha , K.R. Vijaya , Vijayakumar , Naresh , Dharmavarapu Subramanyam , Chitram Seenu , M.S. Narayana ,

 

2 comments on “100% Love (2011)

  1. Szintén egy telugu film, amit imádok. Tele van túlzó játékkal, elnagyolt karakterekkel, nevetségesen egyszerű sztorival, mégis abszolút szerethető figurákkal. Naga Chaitanya (Balu) és Tamannaah Bhatia (Maha Lakshmi) annyira viccesek a tanulási versengésükkel, ami végülis totális szerelembe, s egyszersmind kudarcba fullad, hogy én pompásan szórakoztam rajta. Főleg Balu szerepén, mert ő annyira geek-re vette a figurát, hogy a való életben képtelen volt bármire is, de ha Shah Rukh Khan bőrébe bújt, máris másként festett a dolog. És persze, megtalálta az ő Kajolját is.
    A veszekedések annyira életszerűek voltak, hogy már csak ezért is érdemes volt megnézni, de időközben nagyon megszerettem a szerepüket is. Egy évvel később elkészült a hindi változat, de el is temették, a nyomába sem ért ennek. Bűbájos film, na.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük