Love Aaj Kal (2009)

A Londonban élő Jai Vardhan Singh (Saif Ali Khan) és Meera Pandit (Deepika Padukone) találkoznak, egymásba szeretnek, majd a lány bemutatja őt a családjának. Röviddel ezután úgy döntenek, hogy szakítanak, mert Meera Indiába utazik, hogy ott részt vegyen egy régi épület felújításán mint restaurátor, míg Jai Amerikába megy dolgozni.
Veer Singh (Rishi Kapoor) a vendéglős próbálja meggyőzni Jai-t, hogy kérje meg Meera kezét, de közben ő beleszeret a kaukázusi Jo-ba (Florence Brudenell-Bruce), ezalatt Mera házassági ajánlatot kap a főnökétől Vikram Joshi-tól (Rahul Khanna). Jai meglátogatja Meerát, és egy rövid együttlét is elég ahhoz, hogy rájöjjenek még mindig szeretik egymást.

Alternatív magyar cím: Szerelem akkor és most 

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Imtiaz Ali

  • Írta: Imtiaz Ali

  • Szereplők: Saif Ali Khan, Deepika Padukone, Rishi Kapoor, Rahul Khanna, Florence Brudenell-Bruce, Giselli Monteiro, Rajendranath Zutshi, Nirupama Verma, Gunjas Singh, Chandan Anand, Dhirendra Divedi, Sanjay Gandhi, Rajinder Sharma Nanu, Vir Das, Kavi Shastri

2 comments on “Love Aaj Kal (2009)

  1. Nagyon szép képek, a hang is tökéletes, igazán minőségi filmet láttam.
    A sztori is nagyszerű volt, két történet futott párhuzamosan, egy a régi Indiában (első pillantásra szerelem, elrendezett házasság, szöktetés, stb.), a másik a mai modernebb világban (London, Delhi, San Francisco) két fiatal épp szakítópartiját üli, de három év vergődés (több ezer mérföld, egy házasság és válás) után rá kell jönniük, hogy a szakítás a valóságban sosem történt meg.
    Saif Ali Khanban nem nagyon csalódtam még (tulajdonképpen a Race-ben egyedül ő tetszett), és Deepika Padukonéban meg mindig fedezek fel valami újat.

    Sokszor nézős film lesz, azt hiszem, mert van benne hagyományos szerelmi történet is, meg egy tűzrőlpattant mai sztori is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük