Love Aaj Kal (2009)

A Londonban élő Jai Vardhan Singh (Saif Ali Khan) és Meera Pandit (Deepika Padukone) találkoznak, egymásba szeretnek, majd a lány bemutatja őt a családjának. Röviddel ezután úgy döntenek, hogy szakítanak, mert Meera Indiába utazik, hogy ott részt vegyen egy régi épület felújításán mint restaurátor, míg Jai Amerikába megy dolgozni.
Veer Singh (Rishi Kapoor) a vendéglős próbálja meggyőzni Jai-t, hogy kérje meg Meera kezét, de közben ő beleszeret a kaukázusi Jo-ba (Florence Brudenell-Bruce), ezalatt Mera házassági ajánlatot kap a főnökétől Vikram Joshi-tól (Rahul Khanna). Jai meglátogatja Meerát, és egy rövid együttlét is elég ahhoz, hogy rájöjjenek még mindig szeretik egymást.

Alternatív magyar cím: Szerelem akkor és most 

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Imtiaz Ali

  • Írta: Imtiaz Ali

  • Szereplők: Saif Ali Khan, Deepika Padukone, Rishi Kapoor, Rahul Khanna, Florence Brudenell-Bruce, Giselli Monteiro, Rajendranath Zutshi, Nirupama Verma, Gunjas Singh, Chandan Anand, Dhirendra Divedi, Sanjay Gandhi, Rajinder Sharma Nanu, Vir Das, Kavi Shastri

2 comments on “Love Aaj Kal (2009)

  1. Nagyon szép képek, a hang is tökéletes, igazán minőségi filmet láttam.
    A sztori is nagyszerű volt, két történet futott párhuzamosan, egy a régi Indiában (első pillantásra szerelem, elrendezett házasság, szöktetés, stb.), a másik a mai modernebb világban (London, Delhi, San Francisco) két fiatal épp szakítópartiját üli, de három év vergődés (több ezer mérföld, egy házasság és válás) után rá kell jönniük, hogy a szakítás a valóságban sosem történt meg.
    Saif Ali Khanban nem nagyon csalódtam még (tulajdonképpen a Race-ben egyedül ő tetszett), és Deepika Padukonéban meg mindig fedezek fel valami újat.

    Sokszor nézős film lesz, azt hiszem, mert van benne hagyományos szerelmi történet is, meg egy tűzrőlpattant mai sztori is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük