Ladies vs Ricky Bahl (2011)

Dimple Chaddha (Parineti Chopra) gazdag életmódban él Delhiben szüleivel. A jómódú lánynak van egy állandó barátja Sunny Singh (Ranveer Singh). Azzal az ürüggyel, hogy Sangeettal partira mennek, megbeszélnek egy randit, ahol Dimple a sok alkoholtól elájul, így Sunny kénytelen a karjaiban haza vinni a lányt. Ezzel a cselekedetével nem csak hogy lenyűgözi a lány szüleit, de még üzleti kapcsolatba is kerülnek. Csak hogy ők még nem tudják, hogy Sunny/Ricky egy nagystílű szélhámos aki gyanútlan nők pénzére hajt. A becsapott hölgyek összefognak, hogy mindenáron megtalálják a szélhámost, aki kicsalta a pénzüket…

Alternatív magyar cím: Hölgyek Ricky Bahl ellen 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=6y4XYlHktsU[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Maneesh Sharma

 • Írta: Devika Bhagat, Aditya Chopra

 • Szereplők: Ranveer Singh, Anushka Sharma, Parineeti Chopra, Dipannita Sharma, Aditi Sharma, Akshay Anand, Shireesh Sharma

2 comments on “Ladies vs Ricky Bahl (2011)

 1. Miután láttam a frissen debütált Ranveer Singhtől a Band Baaja Baaraat-ot (amiben szintén Anushka Sharma volt a partnere, imádom a csajt!), tudtam, hogy túlságosan mellé nyúlni nem fognak, ha a már bevált párost ismét szerepeltetik. És lőn.
  17 város, 28 nő és 93-94-95… akármennyi millió rúpia, ez minden idők legnagyobb indiai szélhámosának személyes rekordja.
  A kaméleonként bárhol, bármilyen alakban felbukkanó címszereplő gyanútlan nők pénzére utazik. Az átvert hölgykoszorú, a szende muszlim özvegyasszony (Aditi Sharma), a nagyszájú, elkényeztetett újgazdag liba (Parineeti Chopra), valamint a kimért, karrierista üzletasszony (Dippanita Sharma) nekiindulnak, hogy a föld alól is előkerítsék a pofátlan szélhámost.
  A Ladies vs Ricky Bahl az átlag bollywoodi filmektől eltérően nem a harsány poénokkal szórakoztat, hanem visszafogott, finom humorral.
  És nem mellékesen hagyja kibontakozni a hölgykoszorú tagjait, nem a két főszereplő a főszereplő, hanem ők valamennyien, mind az öten. Ettől lesz egészen különleges a film, mert nem elsősorban szerelmi filmet látunk, nem is ki-csapja-be-jobban-a-másikat átverős-bizniszt, és nem egy hangulatos Indiai körutazást (Lucknow, Mumbai, Delhi és Goa), hanem mindezt együtt, mégsem zavaróan.
  Mindenképpen jó látni, hogy Ranveer Singh most már élvonalbeli sztár, Anushka Sharma pedig bebetonozta magát (ráadásul Parineeti Chopra is megtalálta a számítását, később valódi főszerep: Ishaqzaade, és máris nem úgy beszélnek róla, hogy ő Priyanka Chopra uncsitesója), a film pedig kész felüdülés a tömény maszalá filmek tengerében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük