Raees (2017)

Egy film a 80-as és 90-es évek elejéről Gujarat államban. Fiktív történet egy olyan emberről, aki birodalmat épít az egyetlen olyan államban, melyben továbbra is érvényben van az alkoholtilalom. A történet az ő felemelkedéséről és kapcsolatairól (melyek segítik vagy gátolják őt) szól, hogyan lehet az állam legbefolyásosabb embere.

Alternatív magyar cím: Gazdag

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=J7_1MU3gDk0[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rahul Dholakia

  • Írta: Rahul Dholakia, Harit Mehta, Ashish Vashi, Niraj Shukla

  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Mahira Khan, Nawazuddin Siddiqui, Mohammed Zeeshan Ayyub, Sheeba Chaddha, Atul Kulkarni, Narendra Jha, Jaideep Ahlawat, Uday Tikekar, Pramod Pathak, Utkarsh Mazumdar, Loveleen Mishra, Anil Mange, Raj Arjun, Bhagwan Tiwari

3 comments on “Raees (2017)

  1. Sokan kedvelték ezt a filmet, többen állandóan dúdolják a dalait, de engem kicsit sem fogott meg. Hiába a hiteles miliő (80-as 90-es évek), hiába a jól megírt párbeszédek, az összeszedett sztori, az eredeti történet valódisága, nekem valami mégis hiányzott belőle. Hogy mi, azt képtelen vagyok megfogalmazni, de becsülettel bevallom, én bizony untam a filmet, a vége felé egyre jobban. Valahogy azt is lehetett tudni, hova fog az egész kanyarodni, kiszámítható volt, olyan eleve elrendeltetett. És a rám települő unalom ellen még SRK játéka sem tudott mit tenni. Ez van. Néha ilyen is van.

  2. Nagyon jó film volt és én még az utolsó percben sem tudtam, hogy mi lesz a vége mert nekem nem volt kiszámítható, de ahány néző annyi vélemény! A dalok meg igazán fülbemászóak voltak és még sokszor meg fogom hallgatni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük