Mere Yaar Ki Shaadi Hai (2002)

Sanjay és Anjali gyerekkori barátok. Sanjay hevesen tiltakozik az ellen, hogy szereti Anjalit, amikor Ria, a szobatársa rákérdez a kapcsolatukra. Az igazság viszont az, hogy valójában szereti, de ezt sosem mondta el Anjalinak. Mikor Sanjay megtudja, hogy Anjali férjhez megy, visszatér szülő városába, hogy a házasságot megakadályozza, és megnyerje a lány szívét, bármi áron…

Alternatív magyar cím: Férjhez megy a barátnőm

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sanjay Gadhvi

  • Írta: Sanjay Gadhvi, Mayur Puri

  • Szereplők: Uday Chopra, Tulip Joshi, Jimmy Shergill, Bipasha Basu, Tanaaz Currim Irani, Resham Seth, Sheela Sharma, Bindu, Nina Kulkarni, Alok Nath, Mehul Buch, Deven Verma, Raja Vaid, Saurabh Shukla, Tushar Dalvi

2 comments on “Mere Yaar Ki Shaadi Hai (2002)

  1. Bűbájos, és teljes egészében az „indiai esküvővel” foglalkozó film volt. Vagy inkább a hindi szívügyekkel? Merthogy Sanjay (Uday Chopra) legjobb barátja, gyerekkori játszópajtása, Angali (Tulip Joshi) férjhez megy. És Sanju ekkor döbben rá, hogy szerelmes Anjuba. A jövendőbelinek, Rohitnak (Jimmy Shergill) persze elég hamar leesik a húszfilléres, hogy az előkészületek során miért mindig ő húzza a rövidebbet, és felveszi a kesztyűt. Érdekes párbaj alakul ki a két fél között, nehéz eldönteni, ki fog nyerni a végén. Főleg, mivel beszáll a küzdelembe Sanju lakótársa, Rya (Bipasha Bashu) is, hogy felélessze Anjuban a féltékenységet.
    Uday Chopra és Jimmy Shergill. Mindketten jónevű színészek Bollywoodban, de egyiküknek sem sikerült magasra törni. (és itt hiába a Dhoom sikere Udaynál, önálló blockbuster nem fűződik a nevéhez). Pedig Uday számára minden adott volt. Apja Yash Chopra a bollywoodi filmmogul, bátyja Aditya Chopra az egyik legkeresettebb rendező és producer. Uday mégis megmaradt mellékszereplőnek az évek során. Én sem értem miért. Jimmy Shergill is szállítja a megbízható mellékszerepeket, és valamennyiben nagyszerűen alakít, pedig őt még a kinézete is predesztinálná főszerepre, hiszen első látásra nem is néz ki indiainak. (pedig tősgyökeres szikh família tagja).És Tulip Joshi. Neki ez volt a bemutatkozó szerepe, mai napig forgat, de neki is csak a mellékszerepek jutnak. Bár, őszintén? Nekem olyan semmitmondó volt a játéka. Velük ellentétben Bipasha Bashu (bár semmivel sem jobb színész) az évek során rengeteg főszerepet gyűjtött be, és ma is neki áll a zászló, pedig sokan tartottak attól, hogy szakítása John Abrahammel végzetes lehet a karrierjére. De nem így történt.
    Leginkább a miliő tetszett, egy család készülődése az esküvőre, a rengeteg ruha, ékszerek, virágok és édességek. A zene úgy ahogy, a táncok kicsit inkább elmentek. Aranyos film, semmi több.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük