Mr. Perfect (2011)

Vicky játékszoftver szakértőként dolgozik Ausztráliában és soha nem köt kompromisszumokat. Barátaival közösen egy számítógépes játékszerződést kapnak, mely álmaik munkája is egyben. Vicky azt akarja, hogy életében minden tökéletes legyen, így barátnője is. Vicky legújabb terve, hogy egy új szerződést kapjon és partnere legyen két idős és tapasztalt üzletembernek, akik két különböző cégnél dolgoznak. Azonban a két üzletember nem elégedett Vicky értékrendjével és viselkedésével, viszont ő sem szándékozik ezeken változtatni, így választania kell: marad Ausztráliában és megváltozik, vagy hazamegy Indiába és édesapja megkéri számára a gyerekkori barátja, Priya kezét.

Alternatív magyar cím: Mr. Tökéletes 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Dasaradh

  • Írta: Dasaradh, Abburi Ravi, K. S. Ravindra

  • Szereplők: Prabhas, Kajal Agarwal, Tapsee Pannu, Raghu Babu, Banerjee, Master Bharath, Brahmanandam, Mohan Duvvasi, Murali Mohan, Nasser, Pragathi, Prakash Raj, Rajitha, Raja Ravindra, Sameer

2 comments on “Mr. Perfect (2011)

  1. Kajal Agarwal miatt néztem meg a filmet (Magadheera, Singham, Special Chabbis, Business Man), de tulajdonképpen Prabhas alakítása ragasztott oda a székemhez. Tele van frissességgel ez a fiú. Kettőjük jutalomjátéka ez a film, de Kajal korántsem nyújt olyan meggyőző alakítást, mint a Vickyt játszó Prabhas. Amúgy csupa telugu sztár játszik a filmben (Nasser, Prakash Raj, Brahmanandam) de ők inkább csak alájátszanak nekik, és egyikőjük sem nyújt kiemelkedőt.
    Prabhasnak viszont könnyedén megy a Tökéletes szerepe, de ahogy fokozatosan átalakul, megváltozik, rájön, hogy nem attól lesz tökéletes, ha ő maga az, hanem attól, ha körülötte mások azok.
    Az is igaz, hogy csupa életbölcsességből, meg tanmeséből áll a film, mégsem nyögvenyelős, inkább megmosolyogtató, ahogy tanítani igyekszik azokat az értékeket, ami már senkinek sem jelent semmit. Emlékezetes az esküvői jelenet, ahol mindenki a mobiljába és a laptopjába bújik bele, mert pillanatokra sem hagyhatják abba az online kapcsolatot, hátha lemaradnak valamiről. No, igen. Az esküvőről, meg a családi együttlétről, de erre nem jönnek rá maguktól, Prabhas gyökeres változása, és forradalmi hozzáállása kell hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük