Mr. Perfect (2011)

Vicky játékszoftver szakértőként dolgozik Ausztráliában és soha nem köt kompromisszumokat. Barátaival közösen egy számítógépes játékszerződést kapnak, mely álmaik munkája is egyben. Vicky azt akarja, hogy életében minden tökéletes legyen, így barátnője is. Vicky legújabb terve, hogy egy új szerződést kapjon és partnere legyen két idős és tapasztalt üzletembernek, akik két különböző cégnél dolgoznak. Azonban a két üzletember nem elégedett Vicky értékrendjével és viselkedésével, viszont ő sem szándékozik ezeken változtatni, így választania kell: marad Ausztráliában és megváltozik, vagy hazamegy Indiába és édesapja megkéri számára a gyerekkori barátja, Priya kezét.

Alternatív magyar cím: Mr. Tökéletes 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Dasaradh

  • Írta: Dasaradh, Abburi Ravi, K. S. Ravindra

  • Szereplők: Prabhas, Kajal Agarwal, Tapsee Pannu, Raghu Babu, Banerjee, Master Bharath, Brahmanandam, Mohan Duvvasi, Murali Mohan, Nasser, Pragathi, Prakash Raj, Rajitha, Raja Ravindra, Sameer

6 comments on “Mr. Perfect (2011)

  1. Kajal Agarwal miatt néztem meg a filmet (Magadheera, Singham, Special Chabbis, Business Man), de tulajdonképpen Prabhas alakítása ragasztott oda a székemhez. Tele van frissességgel ez a fiú. Kettőjük jutalomjátéka ez a film, de Kajal korántsem nyújt olyan meggyőző alakítást, mint a Vickyt játszó Prabhas. Amúgy csupa telugu sztár játszik a filmben (Nasser, Prakash Raj, Brahmanandam) de ők inkább csak alájátszanak nekik, és egyikőjük sem nyújt kiemelkedőt.
    Prabhasnak viszont könnyedén megy a Tökéletes szerepe, de ahogy fokozatosan átalakul, megváltozik, rájön, hogy nem attól lesz tökéletes, ha ő maga az, hanem attól, ha körülötte mások azok.
    Az is igaz, hogy csupa életbölcsességből, meg tanmeséből áll a film, mégsem nyögvenyelős, inkább megmosolyogtató, ahogy tanítani igyekszik azokat az értékeket, ami már senkinek sem jelent semmit. Emlékezetes az esküvői jelenet, ahol mindenki a mobiljába és a laptopjába bújik bele, mert pillanatokra sem hagyhatják abba az online kapcsolatot, hátha lemaradnak valamiről. No, igen. Az esküvőről, meg a családi együttlétről, de erre nem jönnek rá maguktól, Prabhas gyökeres változása, és forradalmi hozzáállása kell hozzá.

  2. Csodás napot neked!

    Esetleg a Bahubali 3. részét le fogod fordítani?
    Mert teljesen elájultam a filmtől, nagyon nagyon nagyon csodálatos lenne 😀 megnézni a 3. részt is. Azt olvastam India egyik legsikeresebb filmje, már értem miért 😀 <3 Millió puszi és végtelen hála ezért a sok zseniális film fordításért amit átéltem eddig és ezután is fogok. Tóth Tímea

    1. Kedves Timi! A Baahubalinak nincs 3. része. Eredetileg is két részes filmnek tervezték és nem is tervezik, hogy legyen folytatása. Az alcímükben is benne van, Beginning – Kezdet, Conclusion – Következtetés/Végeredmény. A neten keringő 3. részről szóló trailer-ek, egyéb cikkek mind rajongói fantáziák, semmi közük a valósághoz.

      1. Szia, :)))) köszönöm szépen igen azóta rá jöttem hehehe 😀 .
        Klassz film . Akkor esetleg ettől Prabhas főszerepével filmeket van kedved vagy időd majd fordítani 😀 ?

        Hálás vagyok neked , hogy sok csodálatos filmet értek meg a te tudásod által 😀 . Köszönöm.

        További kellemes hobbyt kívánok szívből hihihi 😀 .

        1. Kedves Timi! Prabhas 20 filmjéből 10 rendelkezik magyar felirattal, annyi a dolgod, hogy a keresőbe beírod a nevét és meglesz mind a tíz találat. A további fordításokkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, van olyan fordító, aki kedveli Prabhast, talán nekiáll a többi filmjének is. (nekem személy szerint a 2012-es Rebel kellene nagyon, de ne legyünk telhetetlenek, a hundián jelenleg 1100 film-adatlap van, van miből válogatni).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük