Neal ‘N’ Nikki (2005)

A film főhősei egyik kalandból a másikba zuhannak, és szinte minden esetben Nikki (Tanisha) hibájából. Vele ellentétben Neal (Uday Chopra) mindössze az esküvője előtt szeretne egy hosszúra nyúló (21 napos) legénybúcsút, amin ő, meg 21 ismeretlen lány vesz részt. Nem jön össze. Szintén Nikki hibájából.

Alternatív magyar cím: Neal és Nikki 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=6gp7MfbCTDU[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Arjun Sablok

  • Írta: Arjun Sablok

  • Szereplők: Uday Chopra, Tanisha, Richa Pallod, Gaurav Gera, Kamini Khanna, Susheel Parashara, Sanaa Abdu Khazal, Zain Meghji, Garry Saran, Kristy McQuade, Samantha McLeod, Priya Sachdev, Alexandre Montez, Serinda Swan

2 comments on “Neal ‘N’ Nikki (2005)

  1. Először is Tanisha tuti megnyerné a legrövidebb miniszoknya címért induló versenyt. A film felében csak ilyenekben látni, és még én is azt figyeltem, hogy a szigorú bollywoodi sztenderd mikor omlik össze. Hajszál híja volt. A csaj tud valamit, nekem sose sikerült normálisan leülnöm miniszoknyában, neki meg ennél sokkal bonyolultabb mozdulatai is voltak. Féltem, hogy Uday Chopra a lehető legtöbbször használja idétlen vigyorát, cseppet sem áll jól neki, de meg lehet szokni. Egy idő múlva fel sem tűnik. Mert ők ketten egyik kalandból a másikba zuhannak, és szinte minden esetben Nikki (Tanisha) a hunyó. Úgy őrült, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Vele ellentétben Neal (Uday Chopra) mindössze az esküvője előtt szeretne egy hosszúra nyúló (21 napos) legénybúcsút, amin ő, meg 21 ismeretlen lány vesz részt. Nem jön össze. Szintén Nikki hibájából. A többit már nem mesélem el.
    Amúgy Tanisháról még egy valamit érdemes tudni (no nem a színészi érdemeit, mert sikerei nem nagyon vannak), azt, hogy Kajol kishúga.
    A dalokról annyit, hogy nem érdemes sok szót vesztegetni rájuk, a Merchant testvérektől ennél azért többet vártam volna. (Chak De! India, Aaja Nachle, Rab Ne Bana Di Jodi, Band Baaja Baaraat, Hum Tum, Dhoom 1-2 , Salaam Namaste, Krrish meg Krrish 3, stb. zenéjét pl. ők szerezték) A táncok ehhez képest elég ütősek voltak, a két főszereplő tánctudásához mérten. Mindketten jó táncosok.
    Valamit viszont nem értek. Az imdb szerint 122 perces, a wiki szerint 123. A hibás 2 cd-s változat feltöltésében 105 percet szerepeltet, és a legutóbb feltöltött (és majdnem tökéletes időzítésű feliratú) kópia is 104 perc akárhány másodperc. Most akkor meg lettünk rövidítve? A moziváltozat 17-18 perccel hosszabb volt? Nem mintha hiányérzetem lenne, csak kicsit rövidkének éreztem a megszokott bollywoodi hosszúsághoz képest. Olyan, mintha mi is a Kanadának szánt változatot kaptuk volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük