Pyaar Kiya To Darna Kya (1998)

Muskaan (Kajol) bátyjával, Vishallal (Arbaaz Khan) él egy farmon. Muskaan úgy dönt, hogy egyetemre megy és meggyőzi bátyját, hogy elengedje. A nagy városban Muskaan beleszeret Surajba (Salman Khan). Amikor ezt Vishal megtudja, úgy dönt, hogy testvérének vissza kell térnie farmra. Suraj természetesen követi őt a farmra, és meg kell küzdeni Vishallal, aki más férjet szemelt ki testvérének. Suraj elkezd a farmon dolgozni, miután Muskaan bácsikájának megmenti az életét…

Alternatív magyar cím: Ha szeretsz, nem félsz 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sohail Khan

  • Írta: Sanjeev Duggal, Sohail Khan 

  • Szereplők: Salman Khan, Kajol, Arbaaz Khan, Anjala Zaveri, Dharmendra, Kiran Kumar, Kunika, Aashif Sheikh, Nirmal Pandey, Tiku Talsania, Anand Balraj, Dinesh Hingoo, Razak Khan, Ashish Balram Nagpal, Navin Rathod

2 comments on “Pyaar Kiya To Darna Kya (1998)

  1. Salman Khan itt még a régi, de már kellően sok pofont osztogat, és persze kap is.
    Kajol itt nem több, és nem kevesebb, mint más filmjeiben, igazság szerint láttam már tőle sokkal jobb alakításokat, de valószínűleg nem ő tehet róla, egyszerűen nem jól írták meg a szerepét, és a dialógok is egysíkúak voltak.
    Arbaaz Khant (Salman testvére a való életben) nem sok filmben láttam, ott is inkább csak vendégszerepel, valószínűleg azért, mert minimális színészi eszköztára van, viszont a falusi fivér szerepében ez az egyszerűség pont jól jött.
    Teljesen hagyományos bollywoodi maszalá film ez, tele zenével, tánccal, szerelmi történetekkel, elrendezett házasságokkal, gazdag fiú – szegény lány párossal. Sohail Khan (Salman másik tesója) volt az író, producer és rendező, és túl sokat nem kockáztatott a sztorival. Mindenből egy kicsi, bár nekem volt azért egy kis „Kaszakő” utánérzésem, ha valaki látta az 1993-as Pauly Shore filmet, akkor tudja mire gondolok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük