Pyaar Ke Side Effects (2006)

Siddharth „Sid” Bose (Rahul Bose) D.J. Mumbaiban, alacsony, nem túl fitt, borzalmasan táncol, és lassan kiöregszik a szakmájából. Az is igaz, hogy lakótársához Narayanan „Nanu” Iyerhez (Ranvir Shorey) képest kész főnyeremény. Trisha Mallick (Mallika Sherawat) épp megszökik az esküvőjéről Delhiben, amikor először találkoznak. Fél évvel később összefutnak Mumbaiban, majd érdekes módon (a fene se gondolta volna) össze is jönnek. Három év együttjárás után a lány végül is úgy dönt, megkéri Sid kezét. Ezzel kezdődik a film. Meg azzal, hogy Sid folyamatosan kommentálja az eseményeket, kibeszél a nézőknek, és hosszasan sorolja a szerelem mellékhatásait. Amelynek a legeslegnagyobb mellékhatása maga a házasság.

Alternatív magyar cím: Szerelmi mellékhatások 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=f4uv-recvRQ[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Saket Chaudhary

 • Írta: Saket Chaudhary, Pratibha Acharya

 • Szereplők: Rahul Bose, Mallika Sherawat, Ranvir Shorey, Sharat Saxena, Shabnam Kapoor, Jas Arora, Suchitra Pillai-Malik, Taraana Raja, Aamir Bashir, Sophiya Chaudhary, Sapna Bhavnani

3 comments on “Pyaar Ke Side Effects (2006)

 1. Rengeteget nevettem a film alatt. A címből már sejteni lehetett, hogy miről szól a film, de a valóság sokkal jobb volt. Siddharth „Sid” Bose (Rahul Bose) D.J. Mumbaiban, alacsony, nem túl fitt, borzalmasan táncol, és lassan kiöregszik a szakmájából. Az is igaz, hogy lakótársához Narayanan „Nanu” Iyerhez (Ranvir Shorey, fergeteges alakítás volt tőle!) képest kész főnyeremény.
  Trisha Mallick (Mallika Sherawat) épp megszökik az esküvőjéről Delhiben, amikor először találkoznak. Fél évvel később összefutnak Mumbaiban, majd érdekes módon (a fene se gondolta volna) össze is jönnek. Három év együttjárás után a lány végül is úgy dönt, megkéri Sid kezét. Ezzel kezdődik a film. Meg azzal, hogy Sid folyamatosan kommentálja az eseményeket, kibeszél a nézőknek, és hosszasan sorolja a szerelem mellékhatásait. Amelynek a legeslegnagyobb mellékhatása maga a házasság.
  Az egész film alatt hihetetlenül jó dialógok mentek, szinte minden színésznek nagyon jó párbeszédeket írtak, a könnyeim folytak a nevetéstől. Nem volt túlripacskodva a vígjáték (ettől folyamatosan féltem), inkább visszafogott volt.
  Még a szakítás utáni szerelmi bánatot is úgy jelenítették meg, hogy attól is nevetnem kellett.
  Tetszett Rahul Bose játéka (a Sauryában láttam először). A fickó tényleg nem egy főnyeremény, de kellemes a játéka, érdekes az arca, és könnyedén mozog a kamera előtt. Mallika Sherawatot a Hisssben láttam először (ahol nem kellett egyáltalán beszélnie), nagyon szép nő, és itt igazán elemében volt, végre megmutathatta, hogy tud játszani, nem csak egy eye candy.
  Ha valaki hosszú párkapcsolat után dilemmában van, nézze meg ezt a filmet, kap elég érvet pro és kontra 🙂
  (és nem mellékesen elkészült a következő lépés: Shaadi Ke Side Effects (Házassági mellékhatások) címmel Vidya Balan és Farhan Akhtar főszereplésével, arra is nagyon kíváncsi leszek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük