Pyaar Impossible! (2010)

A lúzer diák, Abhaj Sharma (Uday Chopra) beleszeret a kedves, dögös Alishába (Priyanka Chopra), sőt megmenti az életét. De amikor meg akarja látogatni, a lány sznob barátai megakadályozzák ebben, és utána már haza kell mennie Mumbaiban élő apjához. A sors azonban hét évvel később ismét összehozza őket, Alisha egyedülálló anyja az aranyos és koravén Tanyának, míg a levert és frusztrált Abhaj kénytelen a dada szerepét elvállalni.

Alternatív magyar cím: Lehetetlen szerelem 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=gPvuZ329qE0[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Jugal Hansraj

  • Írta: Uday Chopra

  • Szereplők: Uday Chopra, Priyanka Chopra, Dino Morea, Rahul Vohra, Mark Charnick, Michael Charnick, Jugal Hansraj, Creighton Mark Johnson, Saidah Jules, Anupam Kher, Madhura Naik, Arjun Sablok, Advika Yadav, David Firestar

2 comments on “Pyaar Impossible! (2010)

  1. Aranyos film volt, de engem nem győzött meg. Uday Chopráról a Dhoom-ban nyújtott alakítása alapján tudom, hogy többre képes, azt nem értem, hogy miért nem foglalkoztatják. Oké, a Mohabbateint még mindig nem volt időm megnézni, a Neal ’N’ Nikki példányom meg teljesen nézhetetlen, a 2. CD-ben ugyanis abszolút el van csúszva a hang, ráadásul égetett felirat, úgyhogy nincs nagyon összehasonlítási alapom. De én is érzem, hogy többre képes. Rég ugyanazon a szinten kellene lennie, mint Priyanka Choprának, ráadásul neki még a család is mögötte van, Priyanka meg egykori Miss Worldként jutott be a zárt bollywoodi filmvilágba (elismerem, hogy nem érdemtelenül, abszolút beleillik, és nagyon-nagyon tehetséges). Ha Uday egyszer végre a sarkára állna, és kizsarolna a családból egy tisztességes forgatókönyvet, egy tisztességes szereppel, akkor talán nem kellene élete végéig méltatlanul vicces karakterszerepekre fanyalodnia.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük