Salaam-e-Ishq (2007)

Hat szerelmes párnak kell szembenéznie a különböző problémákkal, melyet maga a szeretet okozott. Vajon megoldják-e a problémákat, és újrakezdik az életüket, vagy engednek a nyomásnak? Az Igazából szerelem (Love Actually) indiai változata.

Alternatív magyar cím: Tisztelgés a szerelemnek 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=RQYOIalqP-I[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Nikhil Advani

 • Írta: Nikhil Advani

 • Szereplők: Salman Khan, Priyanka Chopra, Anil Kapoor, Juhi Chawla, Akshaye Khanna, Ayesha Takia, John Abraham, Vidya Balan, Govinda, Shannon Esra, Sohail Khan, Isha Koppikar, Anjana Sukhani, Kushal Punjabi, Vishal Malhotra

2 comments on “Salaam-e-Ishq (2007)

 1. Rászántam 3 óra 20 percet, de azt hiszem nem kellett volna.
  Az Igazából szerelem című nagy sikerű angol filmet akarták Bollywood-ék leutánozni, de egyszerűen nem ment nekik. Összevágtak 6 történetet hat szerelemről, de nem volt koncepció, a színészeknek meg nem volt benne a lelke. Értelemszerűen a végén találkozik is 5 pár a 6-ból, hol máshol, mint egy esküvőn, de ezt már az elején sejteni lehetett.
  A stáblistát tekintve meg külön csalódás volt. Nézzük sorjában:
  Salman Khan (Rahul) igyekezett belebújni abba a bőrbe, amit 10 éven keresztül alakított, de könyörgöm, azok az idők elmúltak, már egy új Salman van a színen, a Wanted, a Dabangg, a Bodyguard Salmanja. A régi Salman megöregedett, már nem hihető el neki a csélcsap hősszerelmes szerepe.
  Priyanka Chopra (Kamini) még úgy-ahogy elfogadható volt a hazudozós díva szerepében, aki bármit megtenne azért, hogy Karan Johar felhívja. (amúgy: mióta láttam Jhilmilként a Barfi!-ban mindent meg tudok bocsátani neki)
  John Abraham (Ashutosh): határozottan meg voltam elégedve a játékával (függetlenül attól, hogy topmodellből lett színész, igenis tud játszani), a történet pedig megért volna egy teljes filmet. (Oké, épp tegnap láttam a Jab Tak Hai Jaan-t, abban is volt amnézia, de ez nem ugyanaz a puskapor)
  Vidya Balan (Tehzeeb) úgy láttam kétszer is elnyerte a FilmFare díjat, de azokat a filmeket még nem láttam, amelyekért kapta. Itt határozottan sótlan és jellegtelen volt a játéka, John Abraham kénytelen volt mindkettőjük helyett annyira szerelmes lenni, hogy elhitesse velem a sztorit.
  Akshaye Khanna (Shiven) abszolút csalódás, ripacskodott, modoros játéka volt, egyes, leülhet!
  Ayesha Takia (Gia) ezt a csendesen szenvedő szerelmes arcocskát nem neki találták ki. Nem tudott mit kezdeni a szereppel, nem is érezte jól magát benne.
  Govinda (Raju Taxiwala) egy jól megírt történet jól megírt dialógokkal, igazán felüdülés volt a sok szívfacsaró arc után.
  Shannon Esrechowitz (Stephanie) az egyetlen nem indiai, úgyhogy a játéka sem az volt, kellett az ellenpont nagyon.
  Anil Kapoor (Vinay Malhotra) határozottan tetszett a játéka, a sok fiatal (vagy fiatalos) között végre egy középkorú, mert az angol eredetiben sokkal több volt a mindenféle korosztály.
  Juhi Chawla (Seema Malhotra) azt hittem visszavonult, de hálistennek nem. Még mindig jól játszik.
  Sohail Khan (Rustom Dastoor) a szokásos vicces szál, amit abszolút nem csíptem. Tudom, hogy csak kellett egy feszültséglevezető, és sokan írták a neten, hogy mennyire szórakoztatónak találták az ifjú párt, akinek sehogysem jön össze a nászéjszaka, de nekem (bevallom) nagyon fárasztó volt. A vicces gegek csak annyira működtek, hogy elhúztam a számat, ennyi.
  Egyszer megnéztem, ki van pipálva, és ennyi…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük