Rock On!! (2008)

A történet főszereplője, Aditya Schroff menő bróker jó állással, hatalmas házzal és gyönyörű feleséggel, aki csak a munkájának él. Egy nap neje, Sakshi véletlenül találkozik egy régi barátjával, és rájön, hogy férje tíz évvel ezelőtt egészen más életet élt: egy rockbanda énekeseként verseket költött, a zenélés jelentett számára mindent és lázadó fiatalként semmilyen megalkuvásra nem volt hajlandó. Sakshi összehozza férjét régi barátaival, aminek kapcsán Aditya felidézi a régi barátságokat és azokat a konfliktusokat, melyekkel tíz évig nem mert szembenézni, és fel kell tennie magának a kérdést, hogy mi mindenről mondott le az elmúlt tíz évben.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Abhishek Kapoor

  • Írta: Abhishek Kapoor, Farhan Akhtar

  • Szereplők: Arjun Rampal, Farhan Akhtar, Luke Kenny, Purab Kohli, Prachi Desai, Shahana Goswami, Koel Purie, Nicolette Bird, Sai Gundewar, Suraj Jagan, Reema Kagti, Jameel Khan, Himanshu Powdwal, Céline Rodriguez, Dalip Tahil

2 comments on “Rock On!! (2008)

  1. Emblematikus film. Indiában nincs akkora hagyománya a hagyományos rock-zenének, ezért is meglepő, hogy ez a film 2008-ban besöpört minden elképzelhető díjat.
    Pedig nagyon rossz fórral indult. Eleve két debütáló ismeretlen színésszel, Farhan Akhtarral és Prachi Desai-jal. Farhan persze nem a teljes homályból indult, hiszen már sikeres producer és rendező volt, ennek ellenére akkor is nagy bátorság kellett ahhoz, hogy megtegyék abszolút főszereplővé. Viszont innentől kezdve jegyzik őt is az A-kategóriás sztárok között. Nem véletlenül. Kezdjük azzal, hogy nem vállalta a playback-éneklést. Iskolázatlan, de kellemes hangja pont ide passzolt, a dalok nagy része pedig épp az ő hangjára íródott.
    A négy fiú komolyan vette a rockzenészi munkát, valamennyien megtanultak a hangszerükön játszani, ez szintén dicséretre méltó. És nagyon szimpatikus volt a 10 év különbség finom hangsúlyozása is, hogy ennyi idő alatt mennyire tud valaki megváltozni, vagy mennyire nem (Arjun Rampal).
    Nekem kedvencem Purab Kohli (KD), ennyire friss arcot már régen láttam a vásznon. Bohém, kedves, és a fiatalkori énje is nagyon vicces. A női mellékszereplők között jó volt látni Shahana Goswamit (aki szintén rengeteg díjat söpört be) és Koel Purit.
    A zenéje ott van a mobilomon, folyton újrahallgatom, de még mindig nem tudtam megunni.
    A rockzenét nem is lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük