Ready (2011)

Prem Kapoor (Salman Khan) rebellis természetű férfi, aki megszökteti a szomszéd lányt a saját esküvőjéről (hogy hozzámehessen szerelméhez), kitéve magát ezzel tradicionális életvitelű családja haragjának. A család, hogy jó útra térítse őt, menyasszonyt kerestet neki. A kiválasztott lány az Amerikában élő Pooja, aki el is utazik Indiába. A találkozó napján Prem a repülőtéren direkt rossz terminálra viszi a nagybátyját, mert nem akar nősülni. Az ott bujkáló Sanjana (Asin) (aki megszökött a családja által elrendezett esküvőjéről) kihallgatja a beszélgetésüket. Mivel a menyasszonyjelöltet nem ismeri senki, Poojának adja ki magát és hazamegy Premmel.

Alternatív magyar cím: Kész 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=6ib1KUNMZAw[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Anees Bazmee

  • Írta: Rajeev Kaul, Ikram Akhtar

  • Szereplők: Salman Khan, Asin, Paresh Rawal, Mahesh Manjrekar, Anuradha Patel, Manoj Pahwa, Manoj Joshi, Puneet Issar, Sharat Saxena, Akhilendra Mishra, Arya Babbar, Sudesh Lehri, Nikitin Dheer, Rajiv Kachroo, Hemant Pandey

3 comments on “Ready (2011)

  1. Istenien szórakoztam rajta, az egész sztori úgy őrült, ahogy van. Salman Khan frenetikus volt, kedves családja meg lelkesen asszisztált ahhoz, hogy fiuk a lehető leghamarabb beházasodjon egy gengsztercsaládba.
    Azt hittem, hogy az utóbbi idők Salmanját látom (Wanted, Dhabangg, Ek Tha Tiger stb.), és bár itt is voltak akciójelenetek, és rengeteg pofon elcsattant, valójában mókás vígjáték, ahol a reményteli menyasszony és vőlegény próbálja meg a lehetetlent, a saját házasságukat összehozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük