Refugee (2000)

A film egy névtelen indiai történetét meséli el, aki segít az illegális menekülteknek India és Pakisztán között, a nagy Rann of Kutch sivatagban, és megszegve saját szabályát (semmilyen kapcsolat a menekültekkel), beleszeret egy muszlim lányba.

Alternatív magyar cím: Menekült 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: J.P. Dutta

  • Írta: J.P. Dutta

  • Szereplők: Jackie Shroff, Sunil Shetty, Abhishek Bachchan, Kareena Kapoor, Reena Roy, Sudesh Berry, Hemant Chaudhary, Avtar Gill, Vrajesh Hirjee, Puneet Issar, Shadaab Khan, Kulbhushan Kharbanda, Anupam Kher, Geetawali Rajkumari, Mukesh Tiwari

4 comments on “Refugee (2000)

  1. Volt egy kis déjá vu érzésem a film elején. Ebben a filmben két nagyágyú gyereke debütált, Amitabh Bachchan fia, Abhishek, és Randhir Kapoor lánya, Karishma húga, Kareena. És a film nagy siker lett. 2007-ben volt egy hasonló bemutató, a Saawariyában Rishi Kapoor fia, Ranbir és Anil Kapoor lánya, Sonam debütált. A siker kisebb volt, de ez betudható az Om Shanti Omnak (talán). A hasonlóság mindenesetre ijesztő.
    Kareena Kapoort még sose láttam ilyen szépnek, bűbájos volt. Abisheknek pedig pont az ilyen típusú karakterek fekszenek; szűkszavú, néha csak bámul, de ha megszólal, akkor mindig okosakat mond.
    A szinopszishoz képest sokkal bonyolultabb a film sztorija, nem véletlenül több mint három óra.
    Kicsit elfáradtam a végére, de nagyon tetszett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük