Shikhar (2005)

Gaurav Gupta/GG (Ajay Devgan) sikeres, gazdag üzletember, aki a semmiből indult és most már úgy véli, hogy csak a pénz adhat boldogságot és ambíciót. A fejébe veszi, hogy bármi áron egy városrészt építtet fel egy önellátó menedék falu helyén. Azonban akadályokba ütközik, mert a település bérlője Shrikant Vardhan (Javed Sheikh) ellenzi az építkezést, mivel ő hozta létre az ashramot sok évvel ezelőtt. GG hogy célját elérje, Shrikant fiát, Jaidevet (Shahid Kapoor) akarja felhasználni.

Alternatív magyar cím: Torony 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: John Mathew Matthan

  • Írta: John Mathew Matthan, Sameer

  • Szereplők: Ajay Devgn, Shahid Kapoor, Bipasha Basu, Amrita Rao, Javed Sheikh, John Abraham, Ash Chandler, Manoj Joshi, Ahmed Khan, Akhil Mishra, Akhilendra Mishra, Farha Naaz, Sunil Rege, Sushant Singh, Jaywant Wadkar

2 comments on “Shikhar (2005)

  1. Nagy meglepetéseket ne várjatok a filmtől, mert teljesen kiszámítható. A politikusok és a vállalkozók lépései éppúgy, mint a szegény embereké, vagy az Ashramot vezető Gurué (Javed Sheikh). Shahid Kapoor és Ajay Devgn semmit sem tudott hozzáadni, úgyhogy enyhe unalommal néztem a filmet. Shahidot összehozták már bevált partnerével, Amrita Raóval, de semmivel sem lett nagyobb a tűz közöttük. (A Vivahban nem ez történt egy évvel később). Bipasha Basu továbbra is jó bőr, és továbbra sem tudom, hogy miért sztárolják, nem látok benne semmit, amitől nagy színésznő lehetne. Kareena Kapoor vagy Rani Mukerji százszor különb. A mellékszereplők közül Javed Sheikh nevénél akadt fenn a szemem, ez volt a bemutatkozása! Utánaolvastam, kiderült, hogy pakisztáni rendező, előtte nem nagyon színészkedett. Hát kicsit csodálkoztam, mert a film bemutatásakor volt 51 éves… Pedig tud játszani, nem is értem, előtte miért nem próbálkozott. Jól csinálja. Hogy ne csak unalomról írjak, meglepetésre felbukkan John Abraham, aki saját magát alakítja, méghozzá a modellkorszakából. Istenien nézett ki. De már nem modellkedik.
    Egyszer megnéztem, de nem őrzöm meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük