Force 2 (2016)

Mióta elveszítette feleségét Yashwardhan felügyelő (John Abraham) minden erejével azon van, hogy vagy felszámolja a bűnözést, vagy meghal. De öt éve hiába küzd azért, hogy megöljék, túl erős és túl okos ahhoz, hogy eltegyék láb alól. Amikor titokzatos csomagot kap legjobb barátjától, Harish-tól, számára ismeretlen területre téved. Barátja ugyanis RAW-ügynök (India titkosszolgálata) volt, akit több másik ügynökkel együtt orvul megöltek, mert egy tégla kiadta az adataikat. Yash csatlakozik K.K. ügynökhöz (Sonakshi Sinha) és beleveti magát az áruló utáni nyomozásba. A Harish által küldött utolsó nyom alapján a szálak Budapestre vezetnek.

Alternatív magyar cím: Erőszak 2 

Első rész: Force – Erőszak (2011)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Abhinay Deo

  • Írta: Parveez Shaikh, Jasmeet K. Reen, Abhinay Deo

  • Szereplők: John Abraham, Sonakshi Sinha, Tahir Raj Bhasin, Narendra Jha, Adil Hussain, Genelia D’Souza, Raj Babbar, Boman Irani

2 comments on “Force 2 (2016)

  1. Lazán kapcsolódik az első részhez, Yashwardhan felügyelő mártírhalált halt felesége (Genelia D’Souza [vagyis most már Desmukh] alakításában) pillanatokra feltűnik, csak azért, hogy megadja az alaphangulatot. Az özvegy zsaru már csak a munkájának él, és ez az egyetlen, ami még életben tartja. Ebből a szempontból nem is merül fel kifogás Abraham alakításával kapcsolatban, nekem tulképp a sztorival voltak gondjaim. Bár az is csak kicsi, mert kárpótolt a helyszín, ami nagyrészt Budapest volt. Jó volt a fővárosunkat egy eléggé nyakatekert sztori helyszíneként viszontlátni. Sonakshi Sinhától többet vártam volna, nem találta helyét a szerepben, Tahir Raj Bhasin pedig eljátszotta ugyanazt a fazont, akivel befutott a Maardaniban. Tőle azért többre számítottam (legalábbis valami másra, mert antagonistaként azért még mindig kíváló).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük